TGC`nin 48`inci Genel Kurulu 29-30 Nisan`da yapılacak


Tarih : 28 Nisan 2025 Pazartesi 10:49

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti`nin 48`nci Genel Kurulu, 29-30 Nisan tarihlerinde İstanbul`daki Burhan Felek Konferans Salonu`nda gerçekleştirilecek. İlk çağrı tarihi olan 15 Nisan`da çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Genel Kurul, 29 Nisan Salı günü saat 10.00`da çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

(ANKARA) – Türkiye Gazeteciler Cemiyeti`nin (TGC) 48. Genel Kurulu, 29-30 Nisan tarihlerinde İstanbul`daki Burhan Felek Konferans Salonu`nda gerçekleştirilecek. İlk çağrı tarihi olan 15 Nisan`da çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Genel Kurul, 29 Nisan Salı günü saat 10.00`da çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

Genel Kurul`un ilk gününde, Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetim Kurulu raporları okunacak ve görüşülecek. Ardından kurullar için aklama oylaması yapılacak. 2025-2026-2027 yıllarına ait bütçe tasarıları değerlendirilerek oylanacak. Ayrıca, TGC Tüzüğü`ndeki değişiklik önerileri ile Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi`nde yapılması planlanan değişiklikler de görüşülüp oylamaya sunulacak. İlk günün sonunda, seçimlerin nasıl yapılacağına ilişkin bilgilendirme yapılacak ve oy ayrımı kurulu seçilecek.

Genel Kurul`un ikinci gününde ise Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve Balotaj Kurulu üyeleri için seçimler gerçekleştirilecek.

 


Okunma : 361

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!