Selehattin Demirtaş’ın hücresinde Twitter araması..


Tarih : 1 Ekim 2017 Pazar 06:40

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde 10 aydır tutuklu bulunan Demirtaş’ın sosyal medya hesabının avukatları ve parti yöneticileri aracılığıyla aktifleştirilmesinin ardından, Demirtaş’ın hücresinde arama yapıldı.

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hücresinde Twitter araması yapıldı. Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde 10 aydır tutuklu bulunan Demirtaş’ın sosyal medya hesabının avukatları ve parti yöneticileri aracılığıyla aktifleştirilmesinin ardından, Demirtaş’ın hücresinde arama yapıldı.

Demirtaş’ın adına kullanılan hesaptan yapılan açıklamada; “Merhaba arkadaşlar. Bu twitleri cezaevinden atmıyorum. Dışarıdan atılıyor twitler. Zaten biliyoruz demeyin çünkü bunu bilmeyenler var Ankara’da. Hesabımdan twit atılınca, cezaevi odamızda rutin dışı twit araması yapıldı. Cezaevi personelini de zan altında bırakan bu trajikomik hükümet aklını çok da yadırgamıyorum artık. Twitter’ın kuşundan bile korkuyorsanız, darı ekmeyin o zaman. Odada twit bulunamadı doğal olarak. Çay için kettle vardı sadece, ondan da twit atılamayacağına kanaat getirildi” paylaşımı yapıldı. 


Okunma : 838

Etiketler : hdp, selehattin demirtaş, cumhurbaşkanı, twitter.




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!