28 Eylül 2024 Cumartesi


16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı   20:08   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, TÜRKEVI`NDE: "TÜRKIYE`NIN AB`YE ÜYELIĞINE SOSYALIST ENTARNASYONAL`IN TAM DESTEĞI SON DERECE ÖNEMLI"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME  
 
     
   

Mersin Tenisin Merkezi Olacak


Başvuruları almaya başlayan Tenis Kulübü’ne katılan oyuncular, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde yer alan Tenis Kortları’nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

 

Tarih : 3 Eylül 2019 Salı 14:41   Okunma : 335

Büyükşehir Belediyesi, birçok branşı kapsayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ni kurdu. Kulüp içerisinde yer alan branşlardan teniste çalışmalar hızlandırılarak, Mersin’in en iyi performans oyuncuları bir araya getiriliyor. Çalışmalarla Mersin’in tenisin de merkezi olması hedefleniyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tenis Kulübü (MBTK) öğrencileri, Macit Özcan Spor Kompleksi’ndeki Tenis Kortları’nda ilk antrenmanını düzenledi.

Amatör spora destek, tenis ile başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer önderliğinde Mersin’de amatör spora ilk destek tenis branşına geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren tenis branşının sorumluluğunu aynı zamanda Başkan Seçer’in danışmanı olan Ertan Liman üstlendi.

Hedefler çerçevesinde; Mersin Tenis Proje Sorumlusu olarak, performans tenisinin önemli ismi olan Olcay Cantürk’e görev verildi. Kulübün başantrenörü olarak da Mersin’de uzun yıllar tenis antrenörlüğü yapan, daha önce çalıştığı kendi kulübünde Mersin ve Akdeniz bölgesinin bir numaralarını yetiştiren Mehmet Şimşek ve ekibi ile anlaşma yapıldı. Oyuncuların gelişimi için kulüp bünyesine kondisyon hocasının da dahil edilmesi planlanıyor.  

Hedefler büyük

Mersin’de tenis sporunu küçük yaşlara yaymak ve ilerleyen dönemde performans tenis oyuncuları çıkarmak hedefi ile kurulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tenis Kulübü, en kısa zamanda ulusal ve uluslararası başarılar elde eden oyuncular yetiştirmeyi hedefliyor.

Mersin’in hali hazırda en iyi performans oyuncuları bir araya getirilerek, altyapı için yetiştirilmesi gereken oyuncular belirlendi. İlk etapta 2006 ve 2007 doğumlu Türkiye Tenis Federasyonu’nda lisanslı oyuncuların kulübe entegre edilmesi, bilgilendirme çalışmaları sonucunda da 6-11 yaş arası altyapı oyuncularının kulüp lisanslı oyuncu yapılması planlanıyor. Süreç içinde başarılı sporculara, malzeme ve turnuvalara katılmaları için destek verilecek.

Oyuncular, Spor Kompleksi’nin tüm imkanlarından yararlanacak

Sporcuların antrenmanlarını yapmaya başladığı Macit Özcan Spor Kompleksi içinde, 5 adet toprak kort, kondisyon salonu, misafir ve oyuncular için kafeterya, Mersinli tenis sporcularının hizmetine sunulacak.

Öte yandan, 2020 yılı içinde ulusal ve uluslararası tenis turnuvalarının her ay Mersin’de Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenmesi için çalışmalara başlanacak ve konuyla ilgili TTF’ye başvuru yapılacak.

Mersin, tenisin merkezi olacak

Türkiye’de tenis sporu için en uygun iklim koşullarına sahip olan Çukurova bölgesinde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in destekleri, sporcuların başarıları, ulusal ve uluslararası tenis turnuvalarının gerçekleştirilmesi ile Mersin’in tenis camiasının cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA