28 Eylül 2024 Cumartesi


16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı   20:08   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, TÜRKEVI`NDE: "TÜRKIYE`NIN AB`YE ÜYELIĞINE SOSYALIST ENTARNASYONAL`IN TAM DESTEĞI SON DERECE ÖNEMLI"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME  
 
     
   

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN RAMAZAN KUMANYASI


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Raylı sistemleri kullanan vatandaşların yolda iftarlarını açabilmesi için belirlenen Metro ve ANKARAY istasyonlarının çıkışına kumanya dağıtım noktaları kurdu. Kumanyaları Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz dağıtacak olan ABB, Hacı Bayram-ı Veli Camii`nde cuma ve cumartesi günleri iftar saatlerinde sıcak çorba, haftanın yedi günü de çay ve lokum ikramında bulunacak.

 

Tarih : 3 Nisan 2022 Pazar 10:35   Okunma : 601

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Raylı sistemleri kullanan vatandaşların yolda iftarlarını açabilmesi için belirlenen Metro ve ANKARAY istasyonlarının çıkışına kumanya dağıtım noktaları kurdu. Kumanyaları Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz dağıtacak olan ABB, Hacı Bayram-ı Veli Camii`nde cuma ve cumartesi günleri iftar saatlerinde sıcak çorba, haftanın yedi günü de çay ve lokum ikramında bulunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda ücretsiz iftarlık kumanya dağıtacak.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kızılay`daki iki farklı metro çıkışı, Beytepe ve AKM metro istasyonu ile Beşevler, Dikimevi ve AŞTİ ANKARAY istasyonlarına kumanya dağıtım noktaları kurdu.

İFTARINI AÇAMAYAN VATANDAŞLAR İÇİN

ABB, işlerinden ya da okullarından evlerine yetişmek için raylı sistemleri kullanan vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için kumanyalar hazırladı.

İlk gün sandviç, hurma, su ve meyve suyunun yer aldığı kumanyaların içeriğinin günlük olarak değişeceğini belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, uygulamaya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak işlerinden evlerine yetişmek üzere raylı sistemleri kullanan vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için Kızılay`daki iki farklı metro çıkışında, Beytepe ve AKM metro istasyonunda, Beşevler, Dikimevi ve AŞTİ ANKARAY istasyonlarının çıkışında kumanya dağıtmaya başladık. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız bu uygulamadan yararlanabilirler. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

KUMANYA DAĞITIMINA BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ

İftar saatinde yolda olan ve kumanyalara yoğun ilgi gösteren Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi`nin başlattığı bu uygulamadan duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:

Sefa Kasım Ulaş: “Güzel bir uygulama sonuçta. Ben işten çıkıyorum, 10 dakikada eve gidemeyeceğim. Yolda bu sayede iftarımı açabileceğim.”

Arif Özkan: “İyi bir uygulama. Dar günlerde çok çok iyi bir uygulama. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.”

Mücel Türközmen: “Gayet güzel düşünülmüş. İçeriği de gayet iyi, hurmaya kadar var. Sayın Başkan`a çok teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazan`ı mübarek olsun, Allah kabul etsin”

Sakine Yiğiter: “Çok iyi düşünmüş Başkan`ımız. Teşekkür ederiz.”

Oğuz Şentürk: “Gayet Güzel bir uygulama, teşekkür ediyorum Mansur Başkan`a.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ayrıca iftar saatlerinde Hacı Bayram-ı Veli Camii`nde cuma ve cumartesi günleri vatandaşlara BELPA mutfağında hazırlanan sıcak çorba, haftanın yedi günü ise çay ve lokum ikramında bulunacak.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA