17 Mayıs 2024 Cuma


16:38   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:44   ÜNLÜ SUNUCU ERKAN YOLAÇ 89 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   15:11   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇİN BÜYÜKELÇİSİ LİU SHAOBİN İLE BİR ARAYA GELDİ   14:59   ÇORUM`DA BİR ERKEK BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ   14:58   130 YIL ÖNCE İLK SERİ ÜRETİLEN ARAÇ MERCEDES-BENZ MOTOR-VELOCİPEDE, GELECEĞE İLERLİYOR   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ: ”TAMAMEN BİR KUMPASIN İÇERİSİNDEYDİK”   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ: "SİYASİ YUMUŞAMA LAFTA, GÖSTERMELİK ZİYARETLERDE KALDI”   14:09   ELAZIĞ KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ÇİÇEK: ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 YIL ET FİYATLARI DÜŞMEZ   13:59   SEMRA DİNÇER: AKP, HEM VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARASINI HEM DE ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALDI. VATANDAŞTA ÇOCUK SAHİBİ OLMA HEVESİ KALMADI.   13:49   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI... GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU (3)   13:45   TÜRKER ATEŞ: EKONOMİDE DURGUNLUK ARTARKEN İŞSİZ ORDUSU ÇOĞALIYOR   13:39   MUĞLA`DA 1 GÜNDE 6 PROJEYE `ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR` KARARI VERİLDİ, ÇEVRECİLER İSYAN ETTİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI..."YUMUŞAMA SİYASETİNİN EMARELERİ BUYSA NORMALLEŞMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ"   13:24   KOBANİ DAVASI DÜNYA BASINININ GÜNDEMİNDE: "MUHALEFETİ SUSTURMAYA YÖNELİK BİR GİRİŞİM" YORUMUYLA AKTARILDI   13:23   STK`LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ   13:12   BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI CEM ATILGAN`DAN 19 MAYIS MESAJI  
 
     
   

Yünsa’dan cilde bakım yapan kumaş


Yenilikçi ürünleriyle 50’den fazla ülkeye ihracat yapan yünlü kumaş üreticisi Yünsa, tekstil sektöründe inovasyona öncülük ediyor. Yünsa şimdi de cilde bakım yapan avokado yağı ile bütünleştirilmiş yünlü kumaş üretti

 

Tarih : 8 Aralık 2020 Salı 12:04   Okunma : 416

Sağlıklı beslenme trendinin simgesi haline gelen avokado artık kumaşın da içinde.Avrupa’nın en büyük entegre yünlü kumaş üreticisi Yünsa, tekstile inovasyon katan ürünlerine bir yenisini daha ekledi ve Türkiye’nin ilk avokado yağı katkılı yünlü kumaşını üretti.

Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, teknolojiyi yakından izlediklerini ve sektördeki değişime öncülük ettiklerini söyledi. “Sektör olarak modanın ve trendin başladığı yerdeyiz” diyen Sürmegöz, bu nedenle Yünsa’nın Ar-Ge ile inovasyonu her zaman önde tuttuğunu ifade etti. Sürmegöz, Avo Careismi verdikleri kumaşın bu yaklaşımla ortaya çıktığını, teknolojiyi üretime yansıttıklarını kaydetti ve şöyle konuştu:“Yünsa’da Ar-Ge ve Ür-Ge ekiplerimizin çalışması sonucu ortaya çıkan AvoCare apre projesini başarıyla uyguladık. Üretim hattındaki teknolojik altyapımız sayesinde yünlü kumaşa avokado yağını nüfuz ettiriyoruz. Yünsa’nın 2020-2021 koleksiyonuna giren AvoCare kumaşlarla sektöre avokado içerikli doğal yumuşaklık sağlayan ürünler kazandırdık. Aynı zamanda çevreci üretime imkan veren AvoCare kumaşlarımız, avokado yağının doğal etkileri sayesinde cilde bakım da yapıyor.”

İçeriğinde beta karoten, linoleik asit ile A, D ve E vitaminleri bulunan avokado yağı, cilt nemlendirici özelliği nedeniyle kozmetik sektöründe sıkça kullanılıyor. Bunun yanı sıra bilimsel araştırmalar, avokado yağının yaraları iyileştirmeye ve ciltte kolajen üretimini artırmaya yardımcı olduğunu gösteriyor.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YÜNSA, CİLDE, BAKIM, YAPAN, KUMAŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA