29 Nisan 2024 Pazartesi


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

Kimsesiz Ve Yaşlı Vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’nin Himayesinde


Akdeniz Belediyesi’nin; ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına hayata kattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti”nde ulaşılan insan sayısı binleri aştı. Pandemi kuralları gözetilerek devam eden hizmet ile ihtiyaç sahibi vatandaşların gündelik hayatı kolaylaşıyor.

 

Tarih : 27 Kasım 2020 Cuma 22:36   Okunma : 279

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün; kırsal ve merkez mahalle ayırımı yapmadan tüm ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta ve kimsesiz vatandaşlar yararına başlattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti” aralıksız devam ediyor.

Akdeniz ilçe genelinde zorlu Pandemi süreci nedeniyle daha dikkatli şekilde ve periyodik olarak verilen hizmet sayesinde; ihtiyaç sahibi yüzlerce insana daha ulaşılarak, kişisel bakımlarının yanı sıra evlerinin temizliği de gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından ihtiyaçları karşılanan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlardan dileyenlerin, istedikleri sağlık kuruluşlarına sevklerinde de yardımcı olunuyor.

“Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti sayesinde bugüne dek ihtiyaç sahibi binlerce insana ulaşıldığını, ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. “Yaşlı, engelli, kimsesiz, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olup onları yalnız bırakmıyoruz” diyen Başkan Gültak, “Gönül belediyeciliği anlayışı ve sosyal belediyecilik ilkesi ile Akdeniz’in neresinde olursa olsun, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa ona ulaşmaya talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, uzak yakın demeden insanlarımıza ulaşmak için 7/24 görevinin başında. Amacımız, yaşlı ve engellilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak. İnsanlarımızdan alacağımız hayır duaları, bizler için en kıymetli ve en güzel ödüldür” dedi.

Hizmetten yararlanmak için…

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan bakım ve temizliğin yanı sıra, yaşlılık, dulluk, engellilik maaşı bağlanması için takip işlemleri de yapılıyor. SYDV ile iletişime geçen ekipler, gıda temini için kayıtların yapılmasına aracı oluyor. “Evde Bakım ve Temizlik” hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, (0530-2909797) ile (0324-2320441/42) numaralı telefonlar aracılığıyla yetkililere ulaşabilir.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, EVDE BAKIM, VE, TEMİZLİK HİZMETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA