13 Haziran 2024 Perşembe


16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:53   CHP`LI DENIZ YÜCEL`DEN MHP`LI YALÇıN`A TEPKI   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   14:32   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "NORMALLEŞME SÜRECINI MUHALEFETIN YUMUŞATıLMASı GIBI ALGıLAMAK ISTEYENLER BOŞ BIR HAYALE KAPıLıYORLAR"   13:45   DAVUTOĞLU, ERDOĞAN- ÖZEL GÖRÜŞMESINI DEĞERLENDIRDI   13:41   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ŞAHBAZ, SAĞLıK BAKANı KOCA İLE GÖRÜŞTÜ   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:19   CHP`LI GAMZE AKKUŞ İLGEZDI`DEN BAKAN ERSOY`A SESLENDI   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    12:01   OGÜN SAMAST VE 6 SANıK HAKKıNDA DAVANıN ZAMAN AŞıMı GEREKÇESIYLE DÜŞÜRÜLMESI TALEP EDILDI   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   11:42   DERVIŞOĞLU: "ŞAHSıM DEVLETI DENEN BIR ÇETE REJIMINI ASLA KABULLENEMEYIZ"   10:56   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:48   CHP`LI BAŞEVIRGEN: KONKORDATO BAŞVURULARıNDAKI ARTıŞ BEŞ AYDA GEÇEN YıLıN TOPLAMıNA ULAŞTı   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   21:54   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: "LAIKLIK VE BILIM KARŞıTı MÜFREDATı REDDEDIYORUZ"   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)  
 
     
   

Kimsesiz Ve Yaşlı Vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’nin Himayesinde


Akdeniz Belediyesi’nin; ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına hayata kattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti”nde ulaşılan insan sayısı binleri aştı. Pandemi kuralları gözetilerek devam eden hizmet ile ihtiyaç sahibi vatandaşların gündelik hayatı kolaylaşıyor.

 

Tarih : 27 Kasım 2020 Cuma 22:36   Okunma : 497

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün; kırsal ve merkez mahalle ayırımı yapmadan tüm ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta ve kimsesiz vatandaşlar yararına başlattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti” aralıksız devam ediyor.

Akdeniz ilçe genelinde zorlu Pandemi süreci nedeniyle daha dikkatli şekilde ve periyodik olarak verilen hizmet sayesinde; ihtiyaç sahibi yüzlerce insana daha ulaşılarak, kişisel bakımlarının yanı sıra evlerinin temizliği de gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından ihtiyaçları karşılanan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlardan dileyenlerin, istedikleri sağlık kuruluşlarına sevklerinde de yardımcı olunuyor.

“Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti sayesinde bugüne dek ihtiyaç sahibi binlerce insana ulaşıldığını, ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. “Yaşlı, engelli, kimsesiz, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olup onları yalnız bırakmıyoruz” diyen Başkan Gültak, “Gönül belediyeciliği anlayışı ve sosyal belediyecilik ilkesi ile Akdeniz’in neresinde olursa olsun, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa ona ulaşmaya talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, uzak yakın demeden insanlarımıza ulaşmak için 7/24 görevinin başında. Amacımız, yaşlı ve engellilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak. İnsanlarımızdan alacağımız hayır duaları, bizler için en kıymetli ve en güzel ödüldür” dedi.

Hizmetten yararlanmak için…

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan bakım ve temizliğin yanı sıra, yaşlılık, dulluk, engellilik maaşı bağlanması için takip işlemleri de yapılıyor. SYDV ile iletişime geçen ekipler, gıda temini için kayıtların yapılmasına aracı oluyor. “Evde Bakım ve Temizlik” hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, (0530-2909797) ile (0324-2320441/42) numaralı telefonlar aracılığıyla yetkililere ulaşabilir.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, EVDE BAKIM, VE, TEMİZLİK HİZMETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA