15 Mayıs 2024 Çarşamba


22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:53   EĞİTİM- İŞ MÜLAKAT UYGULAMASINI YARGIYA TAŞIYOR... KADEM ÖZBAY: "GEÇMİŞTE YAPILAN MÜLAKATLAR TORPİL MEKANİZMASININ GÖSTERGESİ, BU ALDATMACALARA İZİN VERMEYECEĞİZ"   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:49   BÜRO-İŞ SENDİKASI`NDAN `KAMU TASARRUF PAKETİ`NE PROTESTO: "YEDİLER İÇTİLER, HESABI BİZE ÖDETECEKLER. KİM YEDİYSE HESABI ONLAR ÖDESİN"   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   16:44   ÖZGÜR ÖZEL: "MADENCİ ŞENOL ZURNALI`YA ALLAH`TAN RAHMET, YARALI MADENCİ SAVAŞ ONUR`A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   16:33   ERDOĞAN, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ`NİN DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI: ``BU YILIN TARIM DESTEĞİ YIL SONUNDA 91 BUÇUK MİLYAR LİRAYA ÇIKACAK``   16:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDİYE YATIRIMLARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARLA MİLLETİN HUZURUNDA HESAPLAŞIRIZ"   16:12   YARGITAY`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ... YARGITAY BAŞKANI KERKEZ: "YARGITAY`IN ONURUNU VE İTİBARINI KORUMAK İÇİN SÖZ VERİYORUM"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL: CHP`DE BİR TANE EŞ, DOST, AKRABA ATAMASI YOKTUR. BU YALANLARA KARŞI BU ÖZGÜVENLE MÜCADELE ETTİK"  
 
     
   

Toroslar’dan Geleneksel Türk Okçuluğu Toyu


Toroslar Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında düzenleyeceği "Geleneksel Türk Okçuluğu Toyu" ile ulusal bir etkinliğe daha imza atacak.

 

Tarih : 11 Kasım 2020 Çarşamba 16:37   Okunma : 337

Spor Kulübü bünyesinde açtığı Geleneksel ve Modern Okçuluk kurslarıyla gençleri ata sporları ile tanıştıran belediye, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümünde Geleneksel Türk Okçuluğu Toyu ile anacak.

Korukent Mahallesi'nde bulunan Bilge Kağan Spor Tesisi'nde; Büyük Erkekler, Büyük Kadınlar, Genç Erkekler, Genç Kadınlar ve Balalar olmak üzere 5 kategoride gerçekleşecek olan turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden sporcular katılacak.

Pandemi kuralları çerçevesinde, 15 Kasım Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan turnuvanın ödül töreni ise yine aynı gün saat 16.00'da yapılacak. Sporcuların hünerlerini sergileyeceği turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalya verilecek. Aynı zamanda diğer sporculara da günün anısına madalya takdim edilecek.

"TOROSLARIMIZDA ATA SPORUMUZ OKÇULUĞU YAŞATIYORUZ"

Cumhuriyet döneminin ilk okçuluk kulübünün 1937 tarihinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulduğuna hatırlatma yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Biz de Toroslar Belediyesi olarak ata sporumuz olan okçuluğu yaşatmak ve geleceğe taşımak amacıyla her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Geleneksel Türk Okçuluğu Toyu'na katılacak tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Yılmaz; "Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yaşatmak amacıyla hemşehrilerimizi hem geleneksel sporla tanıştırıyor hem de sağlıklı yaşam için sportif çalışmalarımızı çoğaltıyoruz. Bizden sonraki nesillere geleneksel sporları ve okçuluğu öğretmek amacıyla kurslar açtık. Gençlerimizin bu spora ilgisinin her geçen gün arttığını görmek bizleri de mutlu ediyor. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82'nci yıl dönümünde anmak ve kültürel değerlerimizi gelecek nesillere taşımak amacıyla Geleneksel Türk Okçuluğu Toyu düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  İZMİR, DEPREM, COVID-19, MERSİN, TOROSLARDAN, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA