12 Haziran 2024 Çarşamba


20:05   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ`I KABUL ETTI   19:49   TTB: "ÖZEL HASTANELER YÖNETMELIĞI`NDE YER ALAN DÜZENLEMELERIN HAK KıSıTLAYıCı OLDUĞU BELIRTILEREK, DAVA AÇıLDı"   19:41   MERAL AKŞENER: ``TÜRKIYE`NIN HERHANGI BIR YERINDE HERHANGI BIR AMAÇLA BIR OFIS AÇMADıM``   19:35   24 OLUŞUMDAN “TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI”NE TEPKI: "LAIKLIK VE BILIM KARŞıTı YENI MÜFREDATı TÜMDEN REDDEDIYORUZ"   19:26   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı: ÖZEL VERGIDE ADALET TALEBINI DE DILE GETIRDI (1)   18:41   CHP MYK, ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESININ ARDıNDAN TOPLANDı   18:29   İLIÇ`TE 2021`DE KAPASITE ARTıŞı IÇIN BAŞVURAN ŞIRKET, BILIRKIŞI RAPORUNU BEKLEMEDEN ÇALıŞMAYA DEVAM ETMIŞ   18:22   CHP MANISA MILLETVEKILI BAKıRLıOĞLU: "ÇIFTÇININ BORÇLARı FAIZSIZ ÖTELENSIN"   17:48   MARMARIS`TE SINPAŞ`A DANıŞTAY ENGELI   17:45   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESI SONA ERDI   17:15   TELEFERIK KAZASı NEDENIYLE TUTUKLANAN KEPEZ BELEDIYE BAŞKANı MESUT KOCAGÖZ`ÜN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   16:34   ERDOĞAN - ÖZEL GÖRÜŞMESINDEN ILK GÖRÜNTÜLER   16:09   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESI BAŞLADı   15:57   METIN LOKUMCU DAVASı SONRASıNDA KONUŞAN CHP`LI SUIÇMEZ: “BU ÜLKEDE HER YERDEN, HERKESTEN ADALET TALEPLERI YÜKSELIYOR”   15:33   TOROSLAR BELEDIYESININ YÜZME KURSLARı, 16 TEMMUZ’DA BAŞLıYOR   15:19   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "DEVLET BAHÇELI ÖNCE KENDINE BAKSıN..."   14:37   CHP`LI BARıŞ KARADENIZ, DÖRT KIŞININ HAYATıNı KAYBETTIĞI SINOP-BOYABAT`TAKI KAZA YERINDE...   14:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ZIYARETI ÖNCESI CHP`DE HAZıRLıKLAR SÜRÜYOR   13:52   AFAD, DEPREMZEDELERE VERILEN KIRA YARDıMıNıN SONA ERDIĞINI DUYURDU   13:44   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Okul Öncesi Eğitime Destek


Toroslar Belediyesi, okul öncesi eğitim çağında olan çocukların bilişsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği "Gelişerek Öğreniyorum" etkinliğini sürdürüyor.

 

Tarih : 15 Eylül 2020 Salı 12:15   Okunma : 701

Toroslar Belediyesi, okul öncesi eğitim çağında olan çocukların bilişsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği "Gelişerek Öğreniyorum" etkinliğini sürdürüyor.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nde görevli okul öncesi öğretmeni eşliğinde haftanın üç günü bir araya gelen 5-6 yaş grubundaki çocuklar, yaşıtlarıyla birlikte hem verimli hem kaliteli zaman geçirme imkanı buluyor.

Pandemi kuralları çerçevesinde sanat, tasarım, fen ve doğa konulu etkinliklere katılan çocuklar, sosyalleşmenin yanı sıra temel beceri kazanıyor.

Bir ay boyunca devam edecek programa katılmak isteyenler, Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin 0543 280 2533 numaralı telefonundan iletişime geçebilirler.

BAŞKAN YILMAZ: "HEDEFİMİZ, DAHA SAĞLIKLI VE BİLİNÇLİ NESİLLER YETİŞTİRMEK"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitime yönelik her türlü projeyi önemsediklerini belirterek; "Geleceğimiz olan çocuklarımız, bizim için çok değerli ve her şeyin en iyisine layık. Onların her zaman yanında olacağız" dedi.

Başkan Yılmaz; "Çocuklarımızın gelişiminde önemli rolü olan okul öncesi eğitime önem veriyor ve Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizde farklı konularda programlar gerçekleştiriyoruz.  Özellikle geçirdiğimiz bu zor dönemde çocuklarımızın psikolojik olarak etkilenmemeleri adına alanında uzman psikologlarımız eşliğinde destek de veriyoruz. Çocuklarımızın becerilerini arttıracak, gelişimine yardımcı olacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Hedefimiz, daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmek" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, BAŞKAN, ATSIZ, AFŞİN, YILMAZ, TOROSLAR, BELEDİYESİ, TOROSLAR, KADIN, VE, ÇOCUK, DANIŞMA, MERKEZİ, KORONAVİRÜS, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA