18 Mayıs 2024 Cumartesi


16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"  
 
     
   

Ramazan Panayırı, Geçmiş Ramazanları Aratmıyor


Ramazan ayı süresince her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Arpaçsakarlar ve Gözne Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 

Tarih : 2 Haziran 2019 Pazar 19:28   Okunma : 760

Toroslar’ın Ramazan Panayırı yoğun ilgi görüyor. İlahilerin okunup, sema gösterilerinin yapıldığı panayırda Ramazan iklimine uygun olarak düzenlenen etkinlikler geçmiş ramazanları aratmadı. Ramazan panayırında tasavvuf müziğinden, Karagöz-Hacivat, meddah ve tahta bacak gösterilerine kadar birçok etkinlik düzenlenerek 7’den 70’e herkesin dolu dolu bir ramazan geçirmesi sağlandı.

Ramazan panayırına katılan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek iyi dileklerde bulundu.

Yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan Başkan Yılmaz, kurulan panayırda çocuklarla da yakından ilgilenerek, eğlencelerine ortak oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, isteyen herkesle de fotoğraf çekilip sohbet etme imkânı da buldu.

Vatandaşın sevgi ve ilgi göstermesinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, mübarek Ramazan ayı sonrasında da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Bu gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceğinin de altını çizen Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayının manevi atmosferini her gün farklı bir mahallemizde düzenlediğimiz iftar sofrası ve Ramazan panayırımızda en yoğun bir şekilde hissettik. Birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı bu etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” diye konuştu.

                Başkan Yılmaz, Gözne Mahallesi’nde Gözne’yi Sevenler Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri iftar programına katkı sunan Dernek Başkanı Hayrettin Zengin’e ve yönetimine, Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın ile iftar yemeklerini hazırlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Emeği geçenlere plaket takdimi de yapılırken, Başkan Yılmaz, vatandaşlar arasında el birliğiyle yapılan iftarların ayrı bir değer taşıdığına dikkat çekerek; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde, güç birliğiyle yapamayacağımız, başaramayacağımız proje yok. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  atsız afşin yılmaz, toroslar, belediyesi, mhp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA