12 Haziran 2024 Çarşamba


16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:53   CHP`LI DENIZ YÜCEL`DEN MHP`LI YALÇıN`A TEPKI   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   14:32   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "NORMALLEŞME SÜRECINI MUHALEFETIN YUMUŞATıLMASı GIBI ALGıLAMAK ISTEYENLER BOŞ BIR HAYALE KAPıLıYORLAR"   13:45   DAVUTOĞLU, ERDOĞAN- ÖZEL GÖRÜŞMESINI DEĞERLENDIRDI   13:41   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ŞAHBAZ, SAĞLıK BAKANı KOCA İLE GÖRÜŞTÜ   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:19   CHP`LI GAMZE AKKUŞ İLGEZDI`DEN BAKAN ERSOY`A SESLENDI   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    12:01   OGÜN SAMAST VE 6 SANıK HAKKıNDA DAVANıN ZAMAN AŞıMı GEREKÇESIYLE DÜŞÜRÜLMESI TALEP EDILDI   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   11:42   DERVIŞOĞLU: "ŞAHSıM DEVLETI DENEN BIR ÇETE REJIMINI ASLA KABULLENEMEYIZ"   10:56   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:48   CHP`LI BAŞEVIRGEN: KONKORDATO BAŞVURULARıNDAKI ARTıŞ BEŞ AYDA GEÇEN YıLıN TOPLAMıNA ULAŞTı   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   21:54   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: "LAIKLIK VE BILIM KARŞıTı MÜFREDATı REDDEDIYORUZ"   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)  
 
     
   

TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN: "HAKEMLERLE ALAKALI KONULARIN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜMLENMESİ GEREKİYOR"


Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

 

Tarih : 24 Aralık 2023 Pazar 11:44   Okunma : 551

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

Bugün basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Başkanı Doğan, dün akşam Irak`ın Kuzeyi`nde yürütülen operasyonda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

"OCAK AYININ BAŞINDA BUNLARI ÇÖZÜMLEMİŞ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

"Üzücü bir gün, 6 askerimiz şehit oldu. Ailelerimizin hepsinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Dün de Kulüpler Birliği vardı. Değerli Gençlik ve Spor bakanımız da katıldı, Kulüpler Birliği başkanımız, federasyon başkanımız ve kulüp başkanlarımızla beraber, öncelikle yeni yılda mevcut yılda oluşan problemlerin ortaya çıkmamasına daha olumlu ve pozitif ortamda sezonun devamının gelmesini konuştuk. İnşallah bunu hep gerçekleştirebileceğiz. Tabii belli başlı sorunların da acil olarak çözülmesi gerektiği konusunda hem kulüpler hem de federasyon başkanımız da hemfikir. Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor. İnşallah ocak ayının başında bunları çözümlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

"ÇOK CİDDİ SIKINTILAR ÇOK ÖNEMLİ, MALİYETLER VAR"

İkinci önemli konu tabii ekonomi; burada federasyonumuzun ve yönetim kurulunun çok önemli çalışmaları var dün de bahsettik orada özellikle sponsorluklar konusunda özellikle naklen yayın ilahesi konusunda umarım Federasyon Başkanı ve ekibi bu konuda önemli girişimler yaparak önemli sonuçlar elde edecek çünkü Türk futbolunda daha önce de bahsettiğim gibi artık konu çıkılmaz noktaya gelmiştir tüm kulüpler açısından. Çok ciddi sıkıntılar ve çok önemli maliyetler var kulüplerin katlanamadığı bunun dışında naklen yayında gelinen nokta ortada. İddia gelirlerinde gelinen nokta ortada bunların hepsinin umarım düzeleceği yeni bir yıl yaşayacağız."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA