19 Mayıs 2024 Pazar


16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"  
 
     
   

ALEVİ DERNEKLERİNDEN BAŞKAN BATUR`A DESTEK


Alevi dernek ve federasyonlarıyla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, “Sizlerin her zaman desteğinizi gördüm. Bize görev verildiğinde bu toplum için, kent için neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Ekibimle bu kente damga vurmaya hazırız” derken, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Aslan, Batur`un İzmir`e iyi hizmet edeceğinden kuşku duymadıklarını vurguladı. Aslan, “Umarım Sayın Başkan belediyeciliğini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuyla taçlandırır” diye konuştu.

 

Tarih : 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:17   Okunma : 271

Alevi dernek ve federasyonlarıyla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, “Sizlerin her zaman desteğinizi gördüm. Bize görev verildiğinde bu toplum için, kent için neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Ekibimle bu kente damga vurmaya hazırız” derken, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Aslan, Batur`un İzmir`e iyi hizmet edeceğinden kuşku duymadıklarını vurguladı. Aslan, “Umarım Sayın Başkan belediyeciliğini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuyla taçlandırır” diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Alevi toplumunun temsilcileriyle buluştu. Batur, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Aslan, Alevi Kültür Dernekleri Genel Sekreteri Feryat Bakan, Alevi Bektaşi Federasyonu Ege Bölge Sorumlusu Gülbahar Kaplan, Alevi Kültür Dernekleri İzmir Sorumlusu Hüseyin Gökçe ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmir Sorumlusu Hüseyin Han`ın da katıldığı etkinlikte Alevi Bektaşi derneklerinin temsilcileri ve Alevi vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinlikte söz alan Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Aslan, Başkan Batur`un, CHP`nin mevcut aday adayları arasında, gerçekten kıymet verdikleri başkan adaylarından biri olduğuna dikkat çekti. “Umarım Sayın Başkan görevini, belediyeciliğini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuyla taçlandırır” diyerek söze başlayan Aslan, şöyle devam etti:

“Sayın Başkan`ın Narlıdere`de yaptıklarını takip ettik, biliyoruz. Konak Belediyesinde yaptıklarını da takip ediyoruz, biliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olursanız İzmir`e iyi bir hizmet yapacağınızdan kuşkumuz yok. Bu toplumun ihtiyaçlarını, taleplerini biliyorsunuz. Toplumun muhatabı olan kurumlar üzerinden çözeceğinizden de kuşkumuz yok. Başarılar diliyorum. Hızır yar ve yardımcınız olsun, Hak utandırmasın. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

"İZMİR`İN İLK CEMEVLERİNDEN BİRİNİ İNŞA ETTİK" 

Alevi toplumuna seslenen Başkan Batur ise Narlıdere başkanlığı döneminde İzmir`in ilk cemevlerinden bir tanesini inşa ettiklerini, Narlıdere`nin doğuşunda büyük etkileri olan Tahtacı Alevilerinin kullandıkları eski bir binayı restore ederek müzeye dönüştürdüklerini hatırlattı. Batur, “O cemevini yaparken duyduğumuz hazzı hiçbir zaman unutamam. Sahaya çıktığımızda oradaki tüm kesimi kucakladığımız gibi, sizler de bana her zaman sahip çıktınız. Yerel seçimlerde oylarımızın yüzde 80`lere çıkmasında alevi dostlarımızın çok büyük emeği oldu. Tüm alevi dostlarıma selam olsun” dedi.

"KENTE DAMGA VURMAYA HAZIRIZ"

Narlıdere`de İmar planlarına cemevini ibadethane olarak işleyen belediye başkanı olarak Türkiye`ye örnek olduğunu ifade eden Batur, Konaklı hemşehrilerinin de kendisine sahip çıktığını ve Konak tarihinin en yüksek oyunu aldığını vurguladı. Konak`taki hizmet sürecinde de Alevi Bektaşi dernekleriyle yan yana çalıştıklarını belirten Batur, Alevilerin toplumun çimentosu olduğunu söyleyerek, “Mustafa Kemal Atatürk`ün cumhuriyeti devam ediyorsa bunda Alevi toplumun çok büyük emeği var. Sizlerin bu gayretini görmezden gelmek ihanettir. Sizler olduğunuz sürece Mustafa Kemal Atatürk`ün cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum” dedi. Batur şöyle devam etti:

“25 sene ben bu kente hizmet ederken, insan biriktirmeye de gayret ettim. Kentin en önemli sorunlarının ne olduğunu biliyorum ve kente bir şeyler katacağıma inandığım için de aday adayı oldum. Sizlerin de her zaman desteğinizi gördüm. Her zaman yanımdaydınız ve sizlerle yol yürümekten onur duyuyorum. Bize görev verildiğinde bu toplum için, kent için neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Ekibimle bu kente damga vurmaya hazırız.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA