4 Mayıs 2024 Cumartesi


15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   14:04   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ`TEN ENFLASYON TEPKİSİ: “ALMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM TEDBİRLERE RAĞMEN EKONOMİYİ TOPARLAYAMIYORLAR, ÇÜNKÜ YÖNETME İRADESİNİ KAYBETTİLER”   13:59   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN DEMİR: ÖNCE İSRAİL İLE `TİCARET` YOK DEDİLER, SONRA TİCARETİ YASAKLADILAR   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:43   ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ`NDEN 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ DOLAYISIYLA AÇIK MEKTUP   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"  
 
     
   

KAMER GENÇ`LE 20 YIL BOYUNCA ÇALIŞAN İSMAİL ASLAN, PERTEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN CHP`YE BAŞVURDU


Tunceli`nin en sevilen ve unutulmaz siyasetçilerinden Kamer Genç ile 20 yıl boyunca çalışan İsmail Aslan, memleketi Tunceli`nin Pertek ilçesinin Belediye Başkan adayı olmak için CHP`ye başvurdu. Aslan, “Doğup büyüdüğüm bu topraklara umut olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. En iyisini birlikte yapacağız. Toplumun vicdan terazisine güveniyorum ve kendimi size emanet ediyorum” dedi. 

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 12:27   Okunma : 54

Tunceli`nin en sevilen ve unutulmaz siyasetçilerinden Kamer Genç ile 20 yıl boyunca çalışan İsmail Aslan, memleketi Tunceli`nin Pertek ilçesinin Belediye Başkan adayı olmak için CHP`ye başvurdu. Aslan, “Doğup büyüdüğüm bu topraklara umut olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. En iyisini birlikte yapacağız. Toplumun vicdan terazisine güveniyorum ve kendimi size emanet ediyorum” dedi. 

İsmail Aslan, dün CHP Pertek İlçe Başkanlığı`na giderek belediye başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Abidin Erdoğan`a teslim etti. Saydam ve katılımcı yönetimi, hesap verebilirlikle birleştireceğini anlatan İsmail Aslan, özellikle ilçede doğaya duyarlı yatırımı teşvik ederek gençlerin il dışına göçünü önleme sözü verdi. Aslan şunları söyledi: 

“Değerli dostlarım, değerli arkadaşlarım; Bugün toplanmamızın amacı; doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmek ve özlenen belediyecilik anlayışını geri getirmek amacıyla aldığım kararı sizlerle paylaşmaktır.   

“BENİ SİYASETLE BULUŞTURAN KAMER GENÇ`TİR” 

Pertek`te 1971 yılında doğdum. Çocukluğumu, gençliğimi bu topraklarda yaşadım. Memleketimden hiç kopmadım. Gençliğimde siyasetle tanıştım. Beni siyasetle buluşturan ve hayatımda çok önemli bir yere sahip olan kişi rahmetli Sayın Kamer Genç`tir. Kendisiyle kesintisiz 20 yıl boyunca resmi olarak çalıştım. Anısı önünde saygıyla bir kez daha eğiliyorum. Yolu yolumdur. Onun bizlere bıraktığı misyonu ömrümün sonuna kadar taşıyacağım. Vefatının ardından 7 yıl boyunca CHP Grubu`nda çalıştım. Bu sayede 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile yakın çalışma fırsatı buldum. Kendilerinden çok büyük siyasi tecrübeler edindim. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi de bu siyasi birikimlerimle beraber ilçemizi en ileriye taşımak için burada sizlerleyim. 

“YÜREĞİM HER ZAMAN PERTEK`TE İDİ" 

Ben tüm yaşamım boyunca Pertek`ten hiç ayrılmadım. Yüreğim her zaman Pertek`te idi. Bütün gücümle şu ana kadar yaptığım gibi memleketime, hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar TBMM`de çalıştığım süre içerisinde bana toplumumuzdan gelen tüm talepleri elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Bu konuyu halkımızın takdirine sunuyorum. 

Cumhuriyet felsefesinin ışığında; demokrasi, özgürlük, barış, insan haklarını korumak ve halkımızın refah düzeyini yükseltmek için Pertek Belediye Başkanlığına aday olmaya karar verdim.   

“HERKESE HESAP VERECEĞİMDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN” 

Aday olmam ve sizlerin onayıyla belediye başkanı seçilmem halinde Pertek`imizin; herkesin birbirine güler yüzle bakabildiği, dayanıştığı, hatırını sorduğu, mutlu insanların yaşadığı bir şehir olacağına söz veriyorum. Şeffaf yönetimle birlikte kültürel dokumuza uygun olarak herkese hesap vereceğimden şüpheniz olmasın. 

BAŞKAN SEÇİLİRSE YAPACAKLARINI SIRALADI 

Bu süreçte başaracağıma inandığım birkaç başlığı sizlerle paylaşmak istiyorum:

1) Bereketli doğamızı üretime dönüştüreceğiz

2) Zenginliğimizi adil bölüşeceğiz

3) Sosyal yaşamımızı zenginleştireceğiz

4) Yeşil doğamızı, çevreyi düzenleyerek güzelleştirilip koruyacağız

5) Eğitim, kültür ve sağlık alanlarının kalkınması için katılımcılık sağlayacağız

6) Temsil edilme, şeffaflık ve hesap verme ilkeleri ile yönetim süreçlerinde demokratik katılımı sağlayıp toplumla birlikte yönetimi sağlayacağız.

7) Gençlerimiz için belediyemizin öncülüğünde istihdama dönük yatırım projeleri geliştirerek memleketimizi terk etmelerinin önüne geçeceğiz. 

“EN İYİSİNİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ. TOPLUMUN VİCDAN TERAZİSİNE GÜVENİYORUM” 

Sonuç olarak; Aday olan arkadaşlarıma başarılar dilemekle beraber hizmet yarışında en önde olacağıma inancım olmasaydı şu an burada olmazdım. Doğup büyüdüğüm bu topraklara umut olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. En iyisini birlikte yapacağız. Toplumun vicdan terazisine güveniyorum ve kendimi size emanet ediyorum. Pertek Belediye Başkanlığı`na şu andan itibaren resmen adayım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımı sunuyorum.”

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA