2 Mayıs 2024 Perşembe


20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:39   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YENİDEN DANIŞTAY BAŞKANI SEÇİLEN YİĞİT`İ KABUL ETTİ   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   17:06   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   16:28   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “BUGÜN UMUDUN UMUTSUZLUĞU, AYDINLIĞIN KARANLIĞI, İNSANLIK ONURUNUN BASKI VE ZULMÜ YENDİĞİ GÜNDÜR”   16:04   İTO: "İSTANBUL`DA YILLIK ENFLASYON YÜZDE 78,81 OLDU"   16:03   TAKSİM KAPATILDI, GİTMEYE ÇALIŞANLAR GAZ VE PLASTİK MERMİYLE ENGELLENDİ, SARAÇHANE BOŞALTILDI   15:54   HEP-SEN GENEL BAŞKANI ŞİMŞEK: MEYDANLARI KAPATMAK HUKUKA AYKIRIDIR   15:21   GÜRSEL EROL: ELAZIĞ İKİNCİ BİR İLİÇ FACİASI İLE KARŞI KARŞIYA. BİR FACİA OLURSA KİMSE ALTINDAN KALKAMAZ”   14:59   İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA`DAN İSTANBUL`DAKİ POLİSLERE “1 MAYIS” TEŞEKKÜRÜ: “SİZLERLE İFTİHAR EDİYORUM”   14:53   MURAT BAKAN`DAN TAKSİM TEPKİSİ: "İÇİŞLERİ BAKANI`NIN BİR DAKİKA O GÖREVDE DURMAMASI LAZIM"   14:37   ANKARA`DA EKMEK ZAMMINA TEPKİ... "BU NASIL VİCDANSIZLIK"   14:34   İYİ PARTİ`DE DEVİR TESLİM TÖRENİ... MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: "BAYRAĞI KUTLU HEDEFLERE GÖTÜRMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUM"   14:17   1 MAYIS GÖZALTILARINA TEPKİLER... ``BU YASAK, ENGELLEME VE GÖZALTI TAMAMEN HUKUKA AYKIRI``   14:15   ELAZIĞ`DA TACİZE UĞRADIĞI İLERİ SÜRÜLEN KIZ ÖĞRENCİLERİN AVUKATI KADER ARAT: "İNFAZ YASASI CAYDIRICI DEĞİL"   14:03   ANKARA`DA EKMEĞE YÜZDE 25 ZAM... ANKARA FIRINCILAR ODASI BAŞKANI ALNIAÇIK: "ZAM YILBAŞINDA ÖTELENMİŞTİ. TÜM GİRDİLERE ZAM GELDİĞİ İÇİN EKMEK FİYATINI YÜKSELTMEK ZORUNDA KALDIK"  
 
     
   

YILMAZ BÜYÜKERŞEN`DEN 10 KASIM MESAJI


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ölünün 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükerşen, "Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle; yolundan hiç ayrılmadan ilerlerken, bizim için dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da zaman, daima Atatürk`ü gösterecektir!" dedi.

 

Tarih : 9 Kasım 2023 Perşembe 14:41   Okunma : 326

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ölünün 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükerşen, "Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle; yolundan hiç ayrılmadan ilerlerken, bizim için dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da zaman, daima Atatürk`ü gösterecektir!" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 10 Kasım Atatürk`ü anma günü ve Atatürk haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükerşen, mesajında şunları kaydetti:

“100. yılına büyük bir onur ve gururla ulaştığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın banisi, halkçı, devrimci, cumhuriyetçi, laik, devletçi ve milliyetçi Türkiye`nin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında minnet ve özlemle anıyorum.
Bugün bizler, var etmek için hayatını adadığı bu devlet sayesinde hür ve bağımsız birer cumhuriyet vatandaşı olarak hayatlarımızı sürdürüyoruz. Sahip olduğumuz her şeyi O`na borçluyuz. Bize düşen sahip olduklarımızın kıymetini bilip, eğitimiyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, sağlığı ve yetişmiş insan gücüyle daha güçlü, daha büyük bir Türkiye Cumhuriyeti`ni sonsuza kadar yaşatmaktır. O`nun da defalarca yinelediği gibi, muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Dünyanın tüm mazlum ve sömürülen uluslarına örnek olan ulusal bağımsızlık savaşımız sonrasında kurulan bu devlet, bugün de her türlü zorluğa rağmen dimdik ayaktadır. Sonsuza kadar da öyle kalacaktır. Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle; yolundan hiç ayrılmadan ilerlerken, bizim için dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da zaman daima Atatürk`ü gösterecektir!

Bizlerin görevi, ulusumuzun ebedi Başkomutanı Atatürk`ün izinde, ülkemizin aydınlık geleceğine yürümeye asla vazgeçmeden devam etmek, üretmek ve ülkemiz için çok çalışmaktır.

Her zaman söylediğim gibi benim hayattaki en büyük borcum Atatürk`e ve bu ülkeyi kuranlaradır. Hayatım boyunca hep bu borcu ödemeye çalıştım, hala da ödemeye çalışıyorum. Ancak biliyorum ki; bu borç asla bitmeyecek…

Bu vesileyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne kadar bu vatan için canlarını esirgemeden feda eden tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA