3 Mayıs 2024 Cuma


16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK... "ANAYASA TARTIŞMALARINI MUHALEFET KENDİ İÇİNDE DE YAPMALI"   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:19   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   13:48   YENİ ANAYASA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR... TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ   12:35   MSB: KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ MUSTAFA YAŞAR ŞEHİT OLDU   11:53   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTEDİKLERİ İÇİN GÖZALTINA ALINAN 35 KİŞİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLMELERİ BEKLENİYOR   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI  
 
     
   

OKAN GAYTANCIOĞLU`NDAN FSRU LİMANI`NA TEPKİ: “YAPMAYIN DEDİK, DİNLETEMEDİK. HER ŞEYE RAĞMEN YAPTILAR”


CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Saros Körfezi`ne yapılan FSRU Limanı`yla ilgili "Bilim adamları diyor ki, ‘Bir patlama olursa 55 bin atom bombası büyüklüğünde bir patlama olur burada çünkü fay üstüne yapıldı`. ‘Yapmayın` dedik ama dinletemedik. Her şeye rağmen yaptılar, niye yaptılar? Başka ülkelerin gazını başka ülkelere satmak için Türkiye`yi maalesef yanlış yönlendirdiler” dedi.

 

Tarih : 21 Şubat 2023 Salı 18:12   Okunma : 276

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Saros Körfezi`ne yapılan FSRU Limanı`yla ilgili "Bilim adamları diyor ki, ‘Bir patlama olursa 55 bin atom bombası büyüklüğünde bir patlama olur burada çünkü fay üstüne yapıldı`. ‘Yapmayın` dedik ama dinletemedik. Her şeye rağmen yaptılar, niye yaptılar? Başka ülkelerin gazını başka ülkelere satmak için Türkiye`yi maalesef yanlış yönlendirdiler” dedi.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, geçen günlerde FSRU Limanı`nda, Sazlıdere Köy Muhtarı Mehmet Özdemir ve Gökçetepe köyünde yaşayan Naci Pazarlı ile birlikte açıklama yaptı. Gaytancıoğlu, şunları söyledi:

"TÜRKİYE`Yİ MAALESEF YANLIŞ YÖNLENDİRDİLER"

"Keşan Saros Körfezi, kendi kendini temizleyebilen ender körfezlerden biri… İki köyün arasına böyle bir tesisi kurdular, 10 bin ağaç kestiler. Zaten bilim adamları diyor ki, ‘bir patlama olursa 55 bin atom bombası büyüklüğünde bir patlama olur burada çünkü fay üstüne yapıldı. ‘Yapmayın` dedik ama dinletemedik. Hukuk karşı çıktı. 12 farklı bilimden bilim adamıyla görüşmeler yapıldı. Onların hepsi karşı çıktı. Bilirkişi, halk karşı çıktı. Her şeye rağmen yaptılar, niye yaptılar? Başka ülkelerin gazını başka ülkelere satmak için Türkiye`yi maalesef yanlış yönlendirdiler."

Sazlıdere Köy Muhtarı Mehmet Özdemir ise, "Hep beraber karşı çıktık. Buraya yapılmaması gerektiğini anlattık. Fakat ne bilim adamlarını ne köy halkını hiç kimseyi dinlemeden kendi bildiklerini okudular. Yapılmaması gereken limanı buraya yaptılar" dedi.

"BURASI RESMEN CANLI BİR BOMBA"

Gökçetepe Köyünde yaşayan Naci Pazarlı da şunları kaydetti:

"Çocukluğumuz burada geçti. Biz burada koyun, keçi güttük. Tarım yaptık. Sazlıdere bu bölgenin en güzel üzümlerinin yetiştiği yer. Bağcılık, meyvecilik, hayvancılık yaptık ama bundan sonra böyle bir şey yapılması mümkün değil. Biz burada tarım yapmayı bırakın buraya yaklaşamayacağız bile. Burası resmen canlı bir bomba, tehlike arz ediyor burası."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA