12 Mayıs 2024 Pazar


23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   20:22   İSTANBUL EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ, 1 MAYIS TUTUKLAMALARINI PROTESTO ETTİ   19:05   TEDAVİ İÇİN ARTVİN`DEN RİZE`YE 500 LİRAYA GİDEN VATANDAŞA SGK 47 LİRA YOL PARASI VERDİ   19:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI GÜRKAN`DAN DEPREM BÖLGESİ İÇİN DESTEK ÇAĞRISI: “TÜRKİYE`NİN O GÜZEL İNSANLARI İÇİN BİR GAYRET DAHA”


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve diğer illeri de etkileyen depremin ilk gününden bu yana yardım seferberliğine katılan Edirnelilerden bir destek daha istedi. Deprem bölgesindeki koşulların çok ağır olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Evet, hepimiz zor günlerden geçiyoruz, ekonomik olarak sıkıntıdayız. Ama orada bekleyen vatandaşlarımız için, yurttaşlarımız için, Türkiye Cumhuriyeti`nin o güzel insanları için bir gayret daha” dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 16:40   Okunma : 302

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve diğer illeri de etkileyen depremin ilk gününden bu yana yardım seferberliğine katılan Edirnelilerden bir destek daha istedi. Deprem bölgesindeki koşulların çok ağır olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Evet, hepimiz zor günlerden geçiyoruz, ekonomik olarak sıkıntıdayız. Ama orada bekleyen vatandaşlarımız için, yurttaşlarımız için, Türkiye Cumhuriyeti`nin o güzel insanları için bir gayret daha” dedi.

Deprem felaketinin 4`üncü gününde olduğunu ve can kaybı sayısının 12 bini geçtiğini belirten Gürkan, depremzedelere yardımların devam etmesi için Edirnelilere çağrı yaptı. Gürkan, yardımları Atatürk Kültür Merkezi`ne beklediklerini iletti. Gürkan, şunları söyledi:

“Şundan emin olabilirsiniz toplamış olduğunuz yardımların hepsi oradaki depremzedelere ulaştı.  Ancak gerek hava koşullarının olumsuzluğu, kışın çok sert geçmesi ve o bölgedeki insanların yardım alacak başka hiçbir yer bulamayışı, marketlerin kapalı olması, akaryakıt ihtiyacı, elektriğin tam olarak verilememesi nedeniyle yardım ihtiyaçları devam ediyor. Edirneliler olarak bizlerin o ulvi dayanışma duygunuzu çok iyi biliyorum. Evet, hepimiz zor günlerden geçiyoruz, ekonomik olarak sıkıntıdayız. Ama orada bekleyen vatandaşlarımız için, yurttaşlarımız için, Türkiye Cumhuriyeti`nin o güzel insanları için bir gayret daha.”

Şu an giysiden daha çok gıda maddesine ihtiyaç duyulduğunu aktaran Gürkan, şöyle devam etti:

“Oradaki insanların ihtiyaçları var ama bölgenin şartları nedeniyle maalesef kuru gıdaları, bakliyatları pişirecek, servis edecek, koyacak kaplar yok. Daha çok hazır gıdalara yönelmemiz gerekiyor. Şehrimizdeki iş insanları yardımlar yapıyorlar. Fırıncılardan, fabrika sahiplerine, işletme sahiplerinden, atölye sahiplerine, küçük işletmelerden, büyük işletmelere kadar. Bu yardım TIR`ımızı tekrardan yola çıkarmak istiyoruz. Bu yüzden içerisinde bebek bezi, bebek maması, biberon, emzik, ıslak mendil, kadın hijyen pedi, hijyen seti, ilk yardım seti, bebek-çocuk kıyafetleri, ayakkabı, mont, battaniye ve pil, şarj aleti, powerbank gibi malzemelerle, aç-ye türündeki konserve gıda yardımlarınızı deprem bölgesine ulaştırmak istiyoruz. Sizlerden bir kez daha destek istiyoruz, bebeklerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, insanlarımız için.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA