11 Mayıs 2024 Cumartesi


14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   14:29   CHP`Lİ BÜLBÜL`DEN “ETKİ AJANLIĞI” SUÇU TEPKİSİ: “TEK ADAM REJİMİ MUHALİF SESLERİ SUSTURMAK İSTİYOR”   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   09:33   İZMİRLİ ÇİÇEKÇİLERİN UMUDU, ANNELER GÜNÜ... İZMİR ÇİÇEKÇİLER ODASI BAŞKANI KAZIM KIŞ: "EKONOMİK KOŞULLAR BİZLERİ ÇOK YORUYOR”   05:38   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   02:15   HAMDİ GÜLEÇ, KAMU İHALE KURUMU BAŞKANLIĞI`NA YENİDEN ATANDI   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   23:06   ERDOĞAN`DAN ÖĞRETMENLERE ŞİDDET AÇIKLAMASI: “KAPSAMLI BİR DÜZENLEMEYİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   15:46   BİRLİK SAĞLIK SEN İZMİR ŞUBE BAŞKANI BERNA BORAN: “3 HEMŞİRENİN YAPACAĞI İŞİ 1 HEMŞİRE YAPMAKTADIR”   14:25   ÖZGÜR ÖZEL KÜTAHYA`DA KONUŞTU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI  
 
     
   

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ HATAY`DA UMUDU BÜYÜTÜYOR


Deprem bölgesinde zamana karşı mücadele devam ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalara destek oluyor. 48 araç ve 164 uzman personeliyle Hatay`a ulaşan İZSU ekipleri, arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra bölgeye gelen yardımların depremzedelere ulaştırılmasına da yardımcı oluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri de Antakya`daki arama kurtarma ve diğer faaliyetlere katılıyor.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 16:15   Okunma : 281

Deprem bölgesinde zamana karşı mücadele devam ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalara destek oluyor. 48 araç ve 164 uzman personeliyle Hatay`a ulaşan İZSU ekipleri, arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra bölgeye gelen yardımların depremzedelere ulaştırılmasına da yardımcı oluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri de Antakya`daki arama kurtarma ve diğer faaliyetlere katılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki depremin ardından tüm birimleriyle afet bölgesi için seferberlik başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan iş makinesi ve uzman insan gücünü deprem bölgesi için koordine eden İZSU Genel Müdürlüğü, 48 araç ve iş makinesi, 164 personeliyle Hatay`da arama kurtarma çalışmaları yürütüyor.

SU VE YARDIMLAR DAĞITILIYOR

AFAD ve Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda çalışan ekipler, bölgeye giden yardımların ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılmasında da görev alıyor. Deprem bölgesine ulaşan İZSU`ya ait su tankerleri ise enkaz kaldırma çalışmalarında görev yapan iş makinelerinin yanı sıra su ihtiyacı bulunan noktalara su dağıtımı yapıyor.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK GÜÇ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı 56 iş makinesi ve operatörler ise Antakya`da devam eden arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri arama kurtarma ekiplerinin rahat bir şekilde göçük altındaki yurttaşlara ulaşabilmesi için enkazın ve molozların kaldırma işlemini yürütüyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA