6 Haziran 2024 Perşembe


14:29   ÖZGÜR ÖZEL: “127 MILLETVEKILIYLE ERKEN SEÇIM KARARıNı ALABILECEK GÜÇTE DEĞILIM. OLSA YARıN ALıRıM, ÖBÜR PAZAR IKTIDARA GELIRIM"   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   13:45   SÜLEYMANCıLARA AIT YURTTAKI ÇOCUK İSTISMARı DAVASıNDA İMAMA 28 YıL HAPIS CEZASı VERILDI   12:35   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT, CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ`A SORDU...   12:15   ÇAKıRÖZER ``MAYıS AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU``NU AÇıKLADı   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    12:03   GÖKHAN GÜNAYDıN`DAN ÜNIVERSITELERE YABANCı ÖĞRENCI KABULÜ KRITERLERIYLE İLGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   10:58   AYHAN BARUT`TAN IKTIDARA: 10 BIN LIRA MAAŞı ALAN VATANDAŞıMıZ NASıL KURBAN KESECEK? BU ÇILEYE SON VERIN   10:48   SERKAN SARı`DAN BAKAN TEKIN`E MEZUNIYET TÖRENLERINI YASAKLAYAN GENELGE TEPKISI: ÇOCUKLARıMıZıN SEVINCINI YOK ETMEYIN   10:41   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE YAŞANAN ELIM OLAY YALNıZCA BIR FRAGMAN"   10:40   AFYONKARAHISAR VALILIĞI, BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL`ı ``IRAKLı UYRUKLU KIŞIYE RUHSAT VERMEDIĞI`` GEREKÇESIYLE IFADEYE ÇAĞıRDı   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   22:01   OSMAN GÖKÇEK`IN TÜRKAN ELÇI`YE ILIŞKIN SÖZLERI TBMM`DE GERILIMI ARTTıRDı....   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: BEN, SİNAN ATEŞ`İN KIZLARINA MUTLAKA ADALETİ GETİRECEĞİM. BU SÖZÜ CHP ÜLKÜCÜLERİNE VERDİM, TUTACAĞIM


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin. “Ben, Sinan Ateş`in kızlarına mutlaka adaleti getireceğim. Bu sözü CHP ülkücülerine verdim, tutacağım. Evet, CHP`de çok ciddi sayıda ülkücü arkadaşımız var. İsterseniz tanıştırırım, gerçek ülkücü görürsünüz” dedi.

 

Tarih : 10 Ocak 2023 Salı 22:35   Okunma : 809

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin. “Ben, Sinan Ateş`in kızlarına mutlaka adaleti getireceğim. Bu sözü CHP ülkücülerine verdim, tutacağım. Evet, CHP`de çok ciddi sayıda ülkücü arkadaşımız var. İsterseniz tanıştırırım, gerçek ülkücü görürsünüz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu, "Ben, Sinan Ateş`in kızlarına mutlaka adaleti getireceğim. Bu sözü CHP ülkücülerine verdim, tutacağım. Evet, CHP`de çok ciddi sayıda ülkücü arkadaşımız var. İsterseniz tanıştırırım, gerçek ülkücü görürsünüz" mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı.

Videoda ise Kılıçdaroğlu`nun grup toplantısında söylediği şu sözlere yer verildi:

BAHÇELİ BİLSİN Kİ BU KAN YERDE KALMAYACAK”

“Bahçeli bilsin ki bu kan yerde kalmayacak. Bugün çıkmış bağırıyor. Bağır Bahçeli, bağır. Daha çok bağırırsın. Şunu net söyleyeyim; Sinan Ateş bizim de evladımızdır. CHP`de ülkücü arkadaşlarımız var. Sinan Ateş onların da evladı, kardeşi, yol arkadaşları. Haliyle CHP, rahmetlinin, net söylüyorum şehidin hakkını savunacaktır. Açık söylüyorum; CHP, kardeşimizin, şehidimizin hakkını savunacaktır. Bu, benim CHP ülkücülerine karşı sorumluluğumdur. Ben, bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayım.

Madem bu kadar bağırıyor, çağırıyor, o zaman daha açık ve net konuşayım. Yanında azmettiricileri barındırıyorsun, teslim edeceksin. Mafya ile fotoğraf vere vere yanındaki gençlere yanlış mesajlar verdin. Onlar da mafyacılık oynadı. Her şeyi berbat ettin. Bir şehit var ortada. Bu kan yerde kalmayacak. Kapısına gelen polislere hakaret eden azmettiricileri teslim edeceksin. Şimdi çık, istediğin kadar bağır. Biz, Sinan`ın kızlarına adaleti mutlaka ama mutlaka getireceğiz. Ülkücü kardeşlerime de söylüyorum; sizin yeriniz CHP`dir. Milliyetçiyseniz, altı okumuzdan birisi milliyetçiliktir. Vatanseverlik ise vatanseveriz.

“BİZLER, TANK VE PALET`İ ALACAĞIZ, ŞANLI ORDUMUZA TESLİM EDECEĞİZ”

Bahçeli şunu çok açık ve net bilsin: Tank ve Palet`i Katarlılara teslim ettiniz; bizler, Tank ve Palet`i alacağız şanlı ordumuza teslim edeceğiz, ülkücülerle beraber. Askeri hastaneleri ordumuzun elinden aldınız. Ülkücülerle beraber, askeri hastaneleri de ordumuza teslim edeceğiz. Süleyman Şah Türbesi`ni kaçırdılar, Süleyman Şah Türbesi`nin bulunduğu toprak bizim toprağımız. Orada dalgalanan bayrak bizim bayrağımız. Bütün ülkücülerle, vatanseverlerle, CHP`lilerle beraber o Süleyman Şah Türbesi`ni toprağımıza getireceğiz, bayrağımızı dalgalandıracağız, hep beraber selam duracağız.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA