4 Mayıs 2024 Cumartesi


12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   14:04   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ`TEN ENFLASYON TEPKİSİ: “ALMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM TEDBİRLERE RAĞMEN EKONOMİYİ TOPARLAYAMIYORLAR, ÇÜNKÜ YÖNETME İRADESİNİ KAYBETTİLER”   13:59   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN DEMİR: ÖNCE İSRAİL İLE `TİCARET` YOK DEDİLER, SONRA TİCARETİ YASAKLADILAR  
 
     
   

BÜLENT KUŞOĞLU: “ÇARKLAR SEÇİME KADAR GÖTÜRÜRSE BİZİ SEÇİMDEN SONRA BÜYÜK BİR FELAKET İLE KARŞI KARŞIYA KALACAĞIZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ticaret Bakanlığı bütçesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`ndaki görüşmeleri sırasında; “Çarklar dönüyor filan denmesin. Çarklar seçime kadar götürürse bizi, seçimden sonra büyük bir felaket ile karşı karşıya kalacağız. Bunları lütfen eleştirin. Bu Türkiye`ye gerçekten felakete, sıkıntıya götürecek bir politika” dedi.

 

Tarih : 7 Kasım 2022 Pazartesi 18:51   Okunma : 247

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ticaret Bakanlığı bütçesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`ndaki görüşmeleri sırasında; “Çarklar dönüyor filan denmesin. Çarklar seçime kadar götürürse bizi, seçimden sonra büyük bir felaket ile karşı karşıya kalacağız. Bunları lütfen eleştirin. Bu Türkiye`ye gerçekten felakete, sıkıntıya götürecek bir politika” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`nda, Tarım Bakanlığı`nın bütçesi üzerindeki görüşmeler sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, şunları söyledi:

“Bize genellikle muhalefet olarak diyorlar ki ‘Hep eleştiriyorsunuz, neden taktirlerinizi de bildirmiyorsunuz`. Size taktirlerimizi de bildiriyoruz. Özellikle gümrükler gibi bir alanda epeyden beri suistimal olmamasıyla ilgili, sorun ve sıkıntı yok. İddiaların olmaması sizin başarınızdır. Başarılarınızın devamını dileriz. Bizim tabii buna taktirlerimizi engelleyen sizin selefinizin daha önceden de taktir ettiğimiz ve sonradan da pişmanlık duyduğumuz bir davranışı oldu. Yoksa hiçbir zaman bu taktirlerimizi esirgemeyiz.

Ben taktirlerimden sonra, eleştirilerim de var. Ocak-Ekim ihracatı 209, ithalatı ise 300 milyara çıkmış. Yani ilk defa 100 milyarı aşacak bir dış ticaret açığı söz konusu olacak. 60 milyar liralık da yıl sonu itibariyle cari açık bekliyoruz. Bu rekor.

Bunun sebebi siz değilsiniz ekonomi politikaları… Ama kabinede, bu konuyla ilgili uyarmanız lazım. Geçen yıl bütçe yaparken bu konuyla ilgili; ‘Efendim heteredoks politikalara geçiyoruz. Ortodoks politikaları bırakıyoruz. Cari açık, dış ticaret açığı kapanacak, enflasyon düşecek`. Her şeyi söylediler, tam tersi oldu.

Bu Türkiye`yi felakete götüren, gerçekten de bakılması gereken budur: Türkiye`yi gerçekten felakete götürecek bir politika. Eğer seçime kadar bizi götürürse… Çarklar dönüyor filan denmesin. Çarklar seçime kadar götürürse bizi, seçimden sonra büyük bir felaket ile karşı karşıya kalacağız. Bunları lütfen eleştirin. Bu Türkiye`ye gerçekten felakete, sıkıntıya götürecek bir politika.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA