29 Mayıs 2024 Çarşamba


23:45   SAFRANBOLU`DAKI OKULLARA "TASARRUF TEDBIRI" YAZıSı: "ÇAY MAKINELERINI KULLANMAYıN"   22:54   ÖZGÜR ÖZEL, AB ÜYESI ÜLKELERIN BÜYÜKELÇILERI ILE BIR ARAYA GELDI   21:52   İSIAS OTELI DAVASıNDA 4 KIŞI HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI... ADALET ARAYAN AILELER, "BU KARARı OLUMLU KARŞıLıYORUZ"   21:02   ODTÜ`DE ÖĞRENCILERIN DEVRIM STADYUMU`NDA YAPACAĞı ŞENLIĞI ENGELLEME ÇABASı CHP HEYETINE TAKıLDı   19:36   CHP`NIN "MESEM`LERDEKI IŞ CINAYETLER ARAŞTıRıLSıN" ÖNERISI AKP VE MHP MILLETVEKILLERININ OYLARıYLA REDDEDILDI   18:11   KıLıÇDAROĞLU DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI: “DEMIRTAŞ DıŞARıDA OLSAYDı TERÖR OLAYLARı BITERDI”   16:51   BTP GENEL BAŞKANı HÜSEYIN BAŞ’DAN ARAP ÜLKELERINE İSRAIL TEPKISI   16:36   DENIZ YÜCEL`DEN ERDOĞAN`A: "`TÜRKIYE YÜZYıLı ANAYASASı` DIYE BIR ANAYASA OLMAZ. `TÜRKIYE CUMHURIYETI ANAYASASı` OLUR”   16:28   CHP`DEN 11 TEMMUZ`UN "SREBRENITSA SOYKıRıMıNı DÜŞÜNME VE ANMA GÜNÜ" İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI   16:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SOKAK KÖPEKLERINI ``UYUTMA`` TASARıSıNA TEPKI   15:58   VALIDEBAĞ`ı KURTARACAK İPTAL KARARıNı DANıŞTAY ONADı   14:48   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, İLIÇ MADEN ALANıYLA İLGILI ``ÇED OLUMLU`` RAPORUNDA MURAT KURUM`UN İMZASı OLAN BELGEYI GÖSTERDI   14:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL, BAHÇELI`NIN GEZI OLAYLARı SıRASıNDA, ERDOĞAN`A YÖNELIK ELEŞTIRILERINI HATıRLATTı   13:21   İSTANBUL`UN FETHI`NIN 571. YıLı MALTEPE`DE KUTLANıYOR   12:12   DENIZ DEMIR: "SON 11 YıLDA 15 YAŞıNıN ALTıNA 238 ÇOCUK ÇALıŞıRKEN HAYATıNı KAYBETTI. BU TABLO ÜLKEMIZ IÇIN BIR UTANÇTıR VE UTANMASı GEREKEN AKP HÜKÜMETIDIR"   12:05   ``ETKI AJANLıĞı`` DÜZENLEMESINE TEPKI... ANKARA BAROSU: "AĞıR YAPTıRıMLARA MARUZ BıRAKABILECEK BU DÜZENLEMENIN TASLAKTAN BIR AN ÖNCE ÇıKARTıLMASıNı TALEP EDIYORUZ``   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   21:57   DıŞIŞLERI BAKANLıĞı`NDAN İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANı KATZ`ıN PAYLAŞıMıNA TEPKI: “DÜN GECE BIR ÇADıR KAMPıNA YÖNELIK SALDıRıDA ONLARCA MASUM FILISTINLIYI BARBARCA KATLEDEN NETANYAHU HÜKÜMETIDIR”  
 
     
   

HÜSEYİN YAYMAN: "AK PARTİ`NİN SEÇİM MÜZİĞİ DEĞİL, TÜRKİYE YÜZYILI SUNUMUNDA ÇALINAN BİR MÜZİK"


AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Polis Akademisi Bandosu`nun seslendirdiği şarkıyla ilgili “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, duymadım” dedi.

 

Tarih : 3 Kasım 2022 Perşembe 18:03   Okunma : 136

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Polis Akademisi Bandosu`nun seslendirdiği şarkıyla ilgili “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, duymadım” dedi.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bugün TBMM`de basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yayman, AKP`nin HDP`yi terör örgütü olarak konumlandırmadığını ama şiddet eylemleri ile bağını kesmesi gerektiğini belirterek şunları dile getirdi:

“AKP MÜZAKERECİ, DEMOKRATİK SİYASETİ ÖNCELEYEN VE 20 YILDIR DA SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİREN BİR PARTİDİR”

“Her zaman AK Parti sözcülerimiz de Cumhurbaşkanımız da milletvekilleri de HDP`nin yasal bir parti olduğunu ama terörle, şiddetle arasına mesafe koyması gerektiğini ve bu noktada askerlerimizin, polislerimizin şehit edilmesi karşısında çıtını bile çıkarmamasını ve PKK`nın, terör örgütünün güdümünde olmasını ve PKK`nın sanki Ankara`daki bir şubesiymiş gibi zaman zaman hareket etmesini doğru bulmuyoruz. AK Parti müzakereci siyaseti, demokratik siyaseti önceleyen ve 20 yıldır da sessiz devrim gerçekleştiren bir partidir. Tavrımız nettir, Cumhurbaşkanımız ‘gerekirse ben baldıran zehri içeceğim` diyen tek liderdir.

“AK PARTİNİN SEÇİM MÜZİĞİ DEĞİL, CUMHUR İTTİFAKI`NIN TÜRKİYE YÜZYILI PROGRAMINDA YAPILAN BİR MÜZİK”

Ben bu şarkıyı çok beğendim, Türkiye yüzyılının hemen başlaması sadece benim hayalim değildi, bütün milletimizin hayaliydi. Ben başka nerede çalındığını bilmiyorum ama bu şarkıyı, sözlerini bir iddianın yansıması olarak görüyorum ve farklı enstrümanların, seslerin orada olması aslında partimizin de Türkiye`yi farklılıkları içinde bir zenginlik olarak gördüğünün ispatıdır.”

Yayman, bir soru üzerine “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, durmadım. Araştıracağım ama bu siyaset üstü bu bir slogan. Bu AKP`nin değil MHP`nin değil, CHP`nin, HDP`nin, İYİ Parti`nin değil bütün Türkiye`nin iddiasını ortaya koyan ve milletimize bir hedef gösteren bir slogandır.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA