9 Haziran 2024 Pazar


01:13   ALI KOÇ VE AZIZ YıLDıRıM 6 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   21:37   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER, DÜNYAYA DÖNDÜ   21:03   İZMIR`DE TİP ÜYELERINDEN ASGARI ÜCRET ÇAĞRıSı: "TEMMUZ`DA ARA ZAM, INSANCA YAŞAM"   20:57   CHP`LI TANRıKULU`NDAN ESKI ERGANI BELEDIYE BAŞKANı KARTALMıŞ`ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   20:52   ÖZGÜR ÖZEL, BULGARISTAN`DA YAPıLACAK SEÇIMLERDE OY HAKKı BULUNAN TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAŞLARıNı SANDıĞA GITMEYE DAVET ETTI   20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YıLDıRıM`A ÇAĞRı: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ŞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZıYıM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANLıĞı`NA SEÇILEN MANSUR YAVAŞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN İZMIR`DE BAŞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜŞÜNMESIN"   18:18   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANıYOR. ANKETLERE GÖRE, AŞıRı SAĞ PARTILERDEKI YÜKSELIŞ DIKKATI ÇEKIYOR   17:47   BELDIBI HALKı TEPKILI: "ATATÜRK PARKı, PARK OLARAK KORUNMALı"   17:26   VELI AĞBABA`DAN ERDOĞAN`A: "FAKIR FUKARA SENIN GIBI SPONSOR BULAMıYOR. FAKIR FUKARANıN REMZI`SI YOK, YURT DıŞıNDA NASıL OKUTACAK?   17:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: ``AKP`YE OY VEREN SEÇMENIN BILE YÜZDE 82`SI BU EĞITIM SISTEMINDEN RAHATSıZ``   16:28   ERDOĞAN: DEZENFLASYON SÜRECINE GIRIYORUZ   16:25   LÖSEV`IN MUTLU ET PAKETLERI ANKARALı AILELERE ULAŞTıRıLDı   15:56   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: `` ÇOCUKLARıMıZı 11 HAZIRAN`DA OKULA GÖNDERMEYECEĞIZ``   15:30   D-8 ORTAK BILDIRISI: ABD`YI FILISTIN`IN BM`YE TAM ÜYELIĞI KONUSUNDAKI VETOSUNU KALDıRMAYA ÇAĞıRıYORUZ   15:04   SıNAV SAATLERINDE ``BARıNMA SORUNUNA`` DIKKAT ÇEKTILER... TEV: ``BAĞıŞıN BÜYÜĞÜ, KÜÇÜĞÜ OLMAZ DESTEK OLALıM. ÇOCUKLARıN HAYALLERI YARıDA KALMASıN``   15:01   ALI ÖZTUNÇ`TAN CEVDET YıLMAZ`A: "CELAL SAMI TÜFEKÇI`NIN YÖNETIM KURULU BAŞKANLıĞı YAPTıĞı DÖNEMDE INŞAAT IHALELERI HANGI FIRMALARA VERILMIŞTIR?"   14:11   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR`DE... ATAMA BEKLEYEN ENGELLI ÖĞRETMEN AĞLAYARAK ÖZGÜR ÖZEL`DEN YARDıM ISTEDI: İADEIZIYARETTE SESIMIZI DUYURUR MUSUNUZ?  
 
     
   

DEPREMDE ÇINARLARIMI KAYBETTİM LÖSEMİ YÜZÜNDEN TOHUMUMU KAYBEDEMEM


“Sizin kızınız hiç ateşler içinde yandı mı? Sizin o güzel kızınızın okşamaya kıyamadığınız saçları ellerinize kaldı mı ya da neşe içinde oyunlar oynayışını gördüğünüz çocuğunuz yataktan kalkamaz oldu mu?” Bu sorular 4 yaşındaki Lösemi tanısı almış Deniz’in annesi Tuğba Anneye ait. Gölcük depreminde anne ve kız kardeşini kaybederek enkazdan çıkan Tuğba Anne, biricik yavrusu Deniz için mücadelesine LÖSEV’le devam ediyor.

 

Tarih : 16 Nisan 2022 Cumartesi 11:15   Okunma : 554

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın hastanesi LÖSANTE kahramanlarından biri de 4 yaşındaki Deniz İnci. Bir sabah kreş öğretmeni Deniz İnci’nin halsizlik belirtilerini fark ettikten sonra yapılan tetkikler neticesinde Lösemi olduğu öğrenildi. LÖSANTE’nin 5. Katında 23 Ekim 2021’de tedavisi başlayan İnci’nin yolculuğu ile Tuğba Annenin Gözyaşları ve isyanı yerini çaba ve umuda bıraktı.

Depremde Annesi ve Kız Kardeşini Kaybetti Şimdi Kızı Lösemi ile Savaşıyor

Tuğba Anne 17 Ağustos 1999’da Gölcük depreminde yaşanabilecek en büyük acılardan birini yaşadı. Yaralı olarak kurtuldu enkazdan. Fakat deprem yüzünden ‘çınarlarım’ dediği annesi ve kız kardeşini toprağa verdi. “Ben o depremde çınarlarımı kaybettim. Annem ve kız kardeşimi toprağın altında bıraktım. Şimdi kök salmışken köklerimi de tohumumu da kaybedemem. Kızımı da bu hastalığa bırakmak istemiyorum,” sözleriyle acısını paylaşan Tuğba Anne en güzel yarınlar için minik İnci ile mücadelesine LÖSANTE Hastanesi’nde devam ediyor.

Minik Deniz İnci ve Tuğba Annenin hikâyesi onlarca hikâyelerden sadece biri. Her gün yüzlerce çocuk ve ailesi acıyla birlikte umudu da kucaklıyorlar. Siz de bu Ramazanda “Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek fitre, fidye ve zekât bağışlarınızla bir çocuğun umuduna ortak olabilir koli bağışı yaparak ailelerin sofralarını şenlendirebilirsiniz. Tüm bağış seçeneklerine www.losev.org.tr  adresinden ulaşılabilir.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA