27 Nisan 2024 Cumartesi


16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARINDAN MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   YENİ MÜFREDAT GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLANACAK   15:09   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52    ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇALIŞTAY SONUÇLARI, BM`NİN OCEAN DECADE KONFERANSINDA   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ  
 
     
   

Başkan Karış’tan Polise Hakaret Eden AKP’li Vekile Tepki ’Vekillikten İstifa Etmeli ve Yargılanmalıdır’


Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış, polise hakaret eden AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a tepki gösterdi.

 

Tarih : 23 Ağustos 2021 Pazartesi 11:24   Okunma : 312

Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış, polise hakaret eden AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'a tepki gösterdi.

AKP’Lİ YILMAZ’DAN POLİSE HAKARET

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, 18 Temmuz tarihinde aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği iddia edildi hemen akabinde ise olay görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde AKP'li Yılmaz'ın görevini yapan polis memuruna "Ekibine tükürürüm" dediği, ismini istediği polis memuruna "Şerefsiz, pislik" gibi hakaretler savurduğu görüldü. Polis memuru ise bu olaydan sonra açığa alınmış, vekil Zeynep Gül Yılmaz ise olayı yalanlamıştı. Konuyla ilgili valilikten de açıklama geldi.

VALİLİK AKP’Lİ VEKİLİN ARKASINDA DURDU

Valilikten yapılan açıklamada “O esnada polis memurlarının yapması gereken eğer tespit edilen ihlal var ise tutanak tutup ilgili kurumuna göndermektir. Ancak ön tahkikattan anlaşılmıştır ki; görevli memurlar yasal mevzuatın dışına çıkmışlardır. Bunun üzerine haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

AKP’Lİ YILMAZ TAKTİRİ MİLLETE BIRAKTI

Olayların üzerine polise hakaret eden AKP'li Zeynep Gül Yılmaz yeni bir açıklama yaparak "Üzgünüm...Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi. Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum." dedi.

“UTANÇ VERİCİ”

AKP’li vekil ile polis arasındaki diyaloga bir tepki de Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış’tan geldi. Başkan Karış, “Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin baş tacı ettiği bütün değerleri ayaklar altına almış ve yalnızca çıkarları için kullanmıştır. AKP hem dini hem milli duyguları sömürmeye ve bundan oy devşirmeye çalışmaktan başka bir iş yapmamaktadır. İşine gelince benim polisim benim mehmedim diyen AKP’lilerden birisi egosuna yenik düşmüş ve görevini yapmaya çalışan bir polise hakaret etmiştir. Ne yazık ki polisimize hakaret eden bu hanımefendi bizim kentimizde vekillik yapmakta ve sözüm ona milleti temsil etmektedir. Utanç verici!” dedi.

“TÜRK POLİSİ YÜZÜNE TÜKÜRÜLECEK BİR TEŞKİLAT MIDIR?”

Valiliğin açıklamasına da değinen Gelecek Partili Karış, “Valiliğimizden de yapılan açıklamada görüyoruz ki valilik AKP’li vekilin arkasında durmaktadır. Olayın gerçekleşme biçimi doğru da olabilir. Ancak polisin hata yapması bir vekilin ona hakaret etmesini mi gerektirir. Türk polisi yüzüne tükürülecek bir teşkilat mıdır? Türk polisi ‘şerefsiz’ hakaretini hak edecek ne yapmıştır? Bu sözleri kullanan bir terör örgütü değil, bir terör örgütü yandaşı değil. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz! Bu hanımefendi yine açıklama yaparak taktiri bir de millete bırakmış. Pes doğrusu. Taktir bellidir. İstifa etmeniz ve polise hakaret eden herkes gibi yargılanmanız gerekmektedir. Türk polisine kimse hakaret edemez!” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK, PARTİSİ, İL, BAŞKANI, HAMİT, KARIŞ, AKP, POLİSE, HAKARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA