28 Nisan 2024 Pazar


15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi, Su Baskınlarından Etkilenen Vatandaşların Yardımına Koştu


Akdeniz Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan ve kentin birçok noktasında olumsuzluğa yol açan sağanak yağışlar nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşlar ve esnafın yardımına koştu.

 

Tarih : 8 Ağustos 2021 Pazar 21:30   Okunma : 370

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde, kent merkezi ile ilçenin farklı mahallelerinde su basan ev ve işyerlerinde motopomplar yardımıyla su tahliye çalışması yaptı. Aşırı yağışlar ve oluşan sel soncu çamura bulanan cadde, sokak ve yolların temizliğini iş makineleriyle gerçekleştirip, bazı sokaklardadevrilen ağaçları kaldıran ekipler, tıkanan giderleri açtı, ardından da yıkama çalışması yaptı.

Başkan Vekili Egin, çalışmaları yerinde takip etti

Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Aydın Egin de birim müdürleri ile birlikte, aşırı yağışlardan evleri ve işyerleri etkilenen vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti. Kentte etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle teyakkuz halinde olan ekiplerin, esnaf ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine hemen harekete geçtiğini belirten Başkan Vekili Egin; “Ekiplerimiz, sağanak yağışlarla birlikte harekete geçerek ilçemizin dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talepleri en kısa sürede değerlendirdi. İzinde olan bazı personellerimizi de çağırdık. Bir yandan su basan evlerde tahliye çalışması yapılırken, diğer yandan devrilen ağaçlar kaldırıldı, çamura bulanan sokaklarımız temizlendi” dedi.

Akdeniz Belediyesi’nin, yağışlardan zarar gören vatandaşların yanında olacağını vurgulayan Başkan Vekili Eğin, “Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; sağanak yağışlardan etkilenen insanlarımızı yalnız bırakmayacağımızı belirtmek istiyorum. Belediyemizin imkânları ölçüsünde, evlerinde zarar oluşan vatandaşlarımıza destek sağlamak için de harekete geçeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan; dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışlardan olumsuz etkilenen, ev ve işyerleri su basan vatandaşlar ve esnaflar da Akdeniz Belediyesi’ne ve sahada çalışan ekiplere teşekkür ettiler.






Paylaş :
Etiketler :  AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, SU BASKINI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA