5 Mayıs 2024 Pazar


12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"   11:47   DİYANET`İN YEMEK MENÜSÜNE CHP`Lİ GÜRSEL EROL`DAN TEPKİ   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI  
 
     
   

Akdeniz’de Koronavirüs Salgını İle Mücadele Devam Ediyor


Akdeniz Belediyesi’nin; Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında cami, mescit, Kur’an kursları gibi ibadethaneler ile okullara yönelik dezenfekte ve temizlik çalışmaları ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 23 Haziran 2021 Çarşamba 23:37   Okunma : 222

Koronavirüs salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana, halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi amacıyla tüm ilçede seferberlik başlatan Akdeniz Belediyesi, 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak yeni döneme gidilirken de salgına karşı mücadelesini yoğun şekilde sürdürüyor.

Mobil ekip, ilk günden beri sahada hizmet veriyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kurulan ve özel donatılmış son teknoloji bir araç ile güçlendirilen mobil dezenfekte ekibi, cami, mescit, Kur’an kursları gibi ibadethanelere, ayrıca eğitim yuvaları olan okullarda dezenfekte ve temizlik çalışmalarına yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Belirledikleri plan ve program dahilinde hizmet veren mobil ekip, rutin çalışmalarının yanı sıra, özellikle Cuma namazları öncesi vatandaşların yoğun ve kalabalık olarak gittiği ibadethanelerin her köşesini ilaçlayıp virüse karşı dezenfekte ediyor, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadetini ifa etmesini sağlıyor.

Cadde ve sokaklar da dezenfektanlı su ile yıkanıyor

Dezenfeksiyon ekipleri, ayrıca ilaçlı su doldurulmuş arazözler yardımıyla da kent merkezi ve kırsal mahallelerde, insan kalabalıklarının oluştuğu cadde, sokak ve pazaryerlerini yıkayıp salgına karşı dezenfekte ediyor. Yine ilçe genelinde bulunan binlerce çöp konteynırı da belirli periyotlarda ilaçlı su ile yıkanıp temizleniyor.

Ekiplerin; salgın ile mücadelede atılan normalleşme adımları ile birlikte Akdeniz sınırlarında bulunan ibadethane ve okulların yanı sıra, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, sağlık ocakları, eczaneler, pazaryerleri ile işyerleri ve AVM’lere yönelik dezenfekte ve hijyen çalışmaları aralıksız sürecek.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, AVM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA