2 Haziran 2024 Pazar


17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   16:14   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...   13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...  
 
     
   

Yeniden Refah Partisi Yenişehir Esnaf Ziyareti


Yeniden Refah Partisi Mersin Yenişehir ilçe Başkanı Recep GÜL İlçe Yönetimi ile birlikte aydınlıkevler mahallesinde esnafla buluşup Gn. başkan Dr. fatih ERBAKAN’ın selamlarını iletip esnafın sorunlarını dinleyerek esnafa parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Tarih : 5 Haziran 2021 Cumartesi 20:32   Okunma : 290

Yeniden Refah Partisi Mersin Yenişehir ilçe Başkanı Recep GÜL  İlçe Yönetimi ile birlikte  aydınlıkevler mahallesinde esnafla buluşup Gn. başkan Dr. fatih ERBAKAN'ın selamlarını iletip esnafın sorunlarını   dinleyerek esnafa parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeniden Refah Partisi 81 il ve 920 ilçede  ülkenin sorunlarını direk kaynağından esnafın, çiftçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin, hanımların, çocukların dilinden alarak bunlara çözüm üretmek için ivedi bir şekilde çalışmalara başladı.

ülkemizin en önemli sorunlarından olan ekonomik sorunlar için AR GE Birim  Başkanlığında  Milli Kaynak paketlerimiz 1  kitabını  hazırlayıp yayınlayarak, borçlanarak ilave vergiler koyarak zamlarla  bu ekonomik sıkıntıyı vatandaşın sırtına yüklemek yerine  borçsuz, zamsız, vergisiz katma değerli ihracat yoluyla kendi milli gelirlerimizle karşılamamız ithalata dayalı ekonomi yerine katma değerli üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomiye geçiş için tamamen bilime ve teknik verilere dayanarak  milli kaynak paketlerimiz 1 kitabını hazırlayarak  halkımızın teveccühüne sundu. ülkemizin sorunlarını herkes dillendiriyor lakin çözüm önerisini bir tek  YENİDEN REFAH PARTİSİ dile getiriyor diyerek Yeniden Büyük Türkiye  için Biz Varız, Burada Gelecek Var Milletimiz  İçin Biz Varız dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİDEN, REFAH, PARTİSİ, YENİŞEHİR, ESNAF, ZİYARETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA