31 Mayıs 2024 Cuma


15:06   CHP KıRKLARELI MILLETVEKILI FAHRI ÖZCAN`DAN BAKAN FIDAN`A VIZE SORUSU   14:53   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:49   TMMOB`UN 48. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TMMOB`UN 48. GENEL KURULU’NA KATıLDı   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   10:49   BURHANETTIN BULUT: "CAN ÇEKIŞEN YEREL BASıNıN TABUTUNA SON BIR ÇIVI DAHA ÇAKıLDı"   10:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇE GÖKÇEN: "KADıNıN SOYADı KONUSUNDA YENI BIR ANAYASA KRIZI ÇıKARMAYıN"   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   01:47   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ  
 
     
   

İş Adamı Lülü: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Tebrik Ediyorum


Murat Group Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkanı ve Lülü Bey Çiftliği Sahibi Akgün Lülü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2021 Çarşamba 11:52   Okunma : 279

Murat Group Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkanı ve Lülü Bey Çiftliği Sahibi Akgün Lülü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Lülü mesajında: “İstiklal Savaşımızın başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs 1919 tarihi, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki silah arkadaşlarının Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadele meşalesini yaktıkları tarihi günün 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
Necip Türk Milleti, dört nala gelip uzak Asya’dan bir kısrak başı gibi Anadolu’ya uzanmış ve bu toprakları ilelebet yurt edinmiştir. Tarihinde hiç esaret görmemiş bir millet olarak, bağımsızlığına vurulmak istenen zincirleri, İstiklal Şairimizin mısralarında vücut bulduğu gibi “Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım” nidasıyla Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı İstiklal Meşalesini sahiplenmiş ve 19 Mayıs 1919 tarihi Aziz Milletimiz için bağımsızlığın müjdecisi olmuştur.
Sevgili Gençler; 19 Mayıs 1919 tarihinin Atatürk tarafından Gençliğe armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir.

Devlet olarak, tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanında olacağımızı, bu zorlu yolculuklarında kendilerine her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyorum. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecektir.
Dünyayı anlamak için, gelişmeleri doğru yorumlayabilmek için, daha çok okumalı, araştırmalı, sahip olduğumuz bilgiyi sürekli güncellemeli, yeteneklerimizi geliştirmeliyiz. Teknolojik yeniliklere ve değişimlere açık olmalısınız. Sizleri, değişimin anahtarı, gelişmenin itici gücü olarak görüyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmamalısınız ki; her alanda gelişmiş, istikrar içinde büyüyen, güçlü, demokratik ve müreffeh Türkiye’nin mimarları sizler olacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımızın Devleti ve Milletiyle bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin Bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi, Merhum Gazilerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Milli Mücadele Kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Gençlerimizin, Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum“ dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İŞ ADAMI LÜLÜ, 19 MAYIS, MESAJI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA