29 Mart 2024 Cuma


18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇÖLYAK HASTALARINI RAMAZAN AYINDA DA UNUTMADI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Bu Fuarda İş Var


Mersin Valiliği himayesi, Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Koordinasyonunda bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Mersin İş ve Kariyer Fuarı için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı. Türkiye’nin bu alandaki ilk dijital fuarı olma özelliği taşıyacak olan fuarı farklı illerde iş arayanlar da online ortamda ziyaret edip iş başvurusu yapabilecek. İş arayanlar ve işverenleri buluşturacak olan fuar ile iş gücünün artırılması, istihdam ortamının

 

Tarih : 24 Nisan 2019 Çarşamba 10:36   Okunma : 894

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Mersin İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında gerçekleştirilen imza törenine MTSO Meclis Başkanı Hamit İZOL ile Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) Başkanı Serkan ÖZADA’da katıldı.

KUTLU “İŞ ARAYAN HERKESİ FUARA BEKLİYORUZ”

Tören sonrasında kısa bir açıklama yapan İl Müdürü Kutlu, bu yıl fuarda 130 kurum ve kuruluşun stant açacağını belirterek 110 tanesinin özel sektör temsilcisi, kalanının üniversiteler, STK’lar ve Odala’dan oluştuğunu anlattı. Özel sektör temsilcilerinin ise ağırlıklı olarak perakende, sanayi ve turizm alanında faaliyet gösterdiğini bildiren Kutlu, “Bugüne kadar düzenlediğimiz fuarlarda güzel geri dönüşler aldık. Fuarlarımız aracılığıyla 1400 kişiyi işe yerleştirdik. 1200 gencimizi de işbaşı eğitim programımızdan yararlandırdık. Bu fuardan da güzel sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi. 

Fuarı her yıl dijital anlamda geliştirdiklerine de değinen Kutlu şu bilgileri verdi: 
“Geçen yıl fuarımızda karekod uygulaması başlatmıştık. CV’lerin verilmesi sırasında beklemeleri önlemek adına geliştirdiğimiz bu yöntemi bu yıl da devam ettireceğiz. Ayrıca bu yıl Türkiye’de bir ilke daha imza atarak fuarımıza ‘sanal fuar’ özelliği de kazandıracağız. Bu sayede sadece Mersin’de değil, Türkiye’nin herhangi bir yerinde yaşayan kişi fuara online girip ziyaret ederek iş başvurusunda bulunabilecek.” 

KUTLU sözlerini verdiği destek nedeniyle MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kızıltan’a teşekkür ederek tamamladı. 

KIZILTAN: “İSTİHDAMA YÖNELİK HER TÜRLÜ ORGANİZASYONUN DESTEKÇİSİYİZ”
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise protokolde yaptığı konuşmada kentin en önemli konusunun istihdam olduğuna dikkat çekerek, bu alanda yapılacak her türlü organizasyonun destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Bu noktada Mersin İŞKUR’un çok önemli çalışmalar yürüttüğüne değinen Kızıltan, işadamlarının ihtiyacı olan vasıflı elemana ulaşmasında bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını vurgulayarak, İŞKUR Müdür Kutlu nezdinde emeği geçen tüm İŞKUR ailesine teşekkür etti. 

 






Paylaş :
Etiketler :  İŞKUR, GİDERİK, MTSO, STK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA