20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

Her Birey Elini Taşı Altına Koyup Dur Desin


Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 16:30   Okunma : 340

Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

Hemşire Ömür Erez, aile sağlığı merkezinde Rahmi Uygun tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmisti. Olay sonrası açıklama yapan başkan Alaca, "Ömür Erez…Bu toplumda yaşayan bir kadındı. Dünyanın başına musallat olmuş pandemi illetinde canla başla çalışan bir sağlık çalışanıydı. Lakin adı şimdi; öldürülen kadın oldu"dedi.

"Koruyamadığımız ve şiddete kurban verdiğimiz bir başka kadın oldu!" Diyen başkan Alaca şöyle konuştu:
"Yine iki gün gündem olup unutulup gidecek mi diye düşünmeden edemiyor insan. O kadar çok unuttuk ki. Sahi bu kaçıncı?
Kıymetli dostlarım, hepimizin içinden geçtiği şu zor günlerde öyle şeyler duyuyor, öyle şeyler yaşıyoruz ki artık tarifi yok. İnsanlar arasında çığ gibi büyüyen nefret ve öfke ve bunları daha çok kamçılayan zorlu yaşam koşulları içinde bir de hukuk sistemindeki kemikleşmiş sorunların, caydırıcı olmayan cezaların sonuçlarını yaşıyoruz her gün, her an. Dün niceleri, bugün Ömür Erez hemşire ve yarın maalesef kim bilir kimler. Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin . Söz konusu kadınlar olunca ölüm konuşulmasın artık. Onların kıymeti, erdemi, saygınlığı, başarıları konuşulsun, ön plana çıkarılsın. Bu konuda toplumda her bir birey elini taşın altına koyup artık DUR desin"






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK, PARTİSİ, SİYASİ, İŞLER, BAŞKANI, HAKAN ALACA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA