24 Nisan 2024 Çarşamba


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Voleybolda Hedef Büyüttü


Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’ndeki başarılı mücadelesinin ardından 1. Lig’e yükseldi. Voleybolcular, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kente getirdikleri kupanın heyecanını paylaştı. Ziyaretin ardından yüksek motivasyona sahip olduklarını belirten Büyükşehir’in Kadın Voleybol Takımı, önlerindeki maçlara baktıklarını vurguladı.

 

Tarih : 17 Nisan 2021 Cumartesi 20:38   Okunma : 430

“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA ÇIKACAĞIZ

2. Lig’teki başarılı mücadelelerinin ardından Play-Off’ta Mert Grup Sigorta Sivrihisar’ı 3-0 yenerek 2. olan GSK Kadın Voleybol Takımı Mersin’e galibiyetle döndü. GSK Kadın Voleybol ekibi, yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörlerinden Murat Oğuz, zorlu bir sürecin ardından kente başarıyla döndüklerini belirterek, şunları söyledi:

“Beşinci grup bizim için çok zorluydu. Bu gruptan mağlubiyetle çıktık. İlk maçımızda mağlup olmuştuk. Sonra bütün maçları yendik. Çok zorluydu. Yarı finale geldik. Yarı final de çok zorlu bir gruptu. İlk maçımızda şanssız bir şekilde mağlup olup son iki maçı kazandık. Final grubuna geldik. Orada da büyük bir başarı elde ederek, ikinci olarak Mersin’e kupa getirdik. Mersin tarihinde ilk defa 1. Lig’e çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’dür. Kulüp Başkanımız Özgür Timur ve spor dostu Vahap Seçer Başkanımıza hediye ettik. Çok mutluyuz. Onun desteğiyle, gücüyle, gölgesiyle daha büyük başarılara çıkacağız.”

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE, ÖZVERİYLE BURALARA GELDİK”

Takım Kaptanı Müge Ocakçı da yakaladıkları başarıdan mutlu olduklarını vurgulayarak, “Bir mağlubiyetle Play-Off’lara çıktık. Play-Off’lardan da aynı şekilde. Mersin halkına birinciliği taşıdığımız için çok mutluyum. Bizim için bu çok güzel bir şey oldu. Çok hırslı bir takımız aslında. Her zaman en baştan sona kadar söylediğim; ‘ayağımız düz bassın, ayakta kalan hep biz olalım’ oldu. O şekilde mücadelemizi verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde, disiplinimizden çok nadir de kopsak yine toparlamasını bildik. Ama hep disiplinli bir şekilde çalışarak, özveriyle buralara geldik” dedi.

“MOTİVASYONU YAKALADIK, BİRİNCİ LİGDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kadın voleybolculardan Ezgi Böke ise takıma sonradan katıldığını ancak kısa sürede bir aile gibi olduklarını belirterek, “Çok heyecanlı maçlar geçirdik. Şu an birinci ligdeyiz. Hepimiz çok mutluyuz. Biraz zorlu olsa da hedefimize ulaştık. Motivasyonu yakaladık, şu an çok daha zorlu bir süreç geliyor. 1. Lig’de mücadele edeceğiz. Takım arkadaşlarımızla ilişkimiz çok güzel. Saha içinde de saha dışında da hepimiz birbirimize çok yardımcı oluyoruz. Hepimiz burada bir aile gibi olduk” diye konuştu.

 

             






Paylaş :
Etiketler :  Voleybol, Kadın, Hedef, Takım

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA